Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KUPCSOK PETIKE TATABÁNYÁRÓL: Szücsné pótolja az ovis focipályák miatt kivágott fákat! 

fakivagas-kodalyovi-kupcsokkeppel.jpg

Bizonyára vannak még a választópolgárok között, akik nem gondolják, hogy fiatal korban is rinocérosz vastagságú arcbőrrel rendelkeznek a kezdő politikusok. 

Nekik nem ajánljuk az alábbiakat olvasásra!

A tavalyi önkormányzati választásokon Fidesz színekben indult és elég komoly zakót kapott, a tatabányai Fidelitas ifjú titánja Kupcsok Péter, akinek azonban ez nem szegte kedvét, hasonló színvonalon folytatja ténykedését azóta is.

Hosszú lenne felsorolni, milyen “ötletes és elmés” meglepetéseket tudott szerezni a tatabányai polgároknak, illetve milyen feladatokat kellett már eddig is teljesítenie, hogy benne maradjon a Fidesz ifjú reménységeit tartalmazó listán.

Most sem hazudtolta meg magát, amikor a Kodály, a Móra és a Turul óvodák udvaraira, tízmilliókért készülő focipályák építésén örvendezett. (Összesen közel 50 millió Ft-ba kerül ez a “hasznos” projekt.)

Erről rögtön eszünkbe is jutott egy üzenet, amelyet egyik olvasónk írt nekünk, ezzel kapcsolatosan, 

“... tudja, a lányom egy kb. 50 éves medencében úszik a Váciban, hetente felsérti valaki lábát a sérült csempe, vízforgató nincs, a víz túlklórozva, hogy marja a bőrünket. Ez az orbánfartúró meg elveszi a fél óvoda udvart a vezér hobbijának, persze egy csomó fa kivágásával, aztán tapsoltatja magát. …”

ovifocipalya-kodalyovitb-01.jpg

Nézzük azért közelebbről ezt a projektet, mit is ünnepel Kupcsok!

A pályák helyszíneinek kialakítása során jelentős méretű udvart, és jónéhány, komoly kort megért fát is beáldoztak Schmidt Csabáék, csak hogy gazdájuk mániájának teret adjanak a tatabányai gyerekek rovására.

A projektet tavaly, még a választások előtti időszakban “nyerte” el, 10 százalékos önrész befizetésével az előző városvezetés, az MLSZ-től. Amit akkor el is kezdtek előkészíteni, megvalósítani.

Amikor megszavazták Schmidt Csabáék a projektet, akkor nyilván úgy gondolhatták a labdarúgó szövetséggel együtt, hogy a közel 50 milliónak nincs is jobb helye ennél. Elvileg ún. multifunkcionális pályát építenek, amely talán másféle sportolásra is alkalmas, csak azt nem értjük, hogy akkor miért az MLSZ-en keresztül - persze részben a mi adónkból - finanszírozzák, ha pedig ez alapvetően foci, akkora miért erőltetik az óvodásokra minden más rovására.

Mielőtt az óvónénik azt gondolnák, hogy több terhet ez nem ró rájuk, ők sem maradnak foci képzés nélkül, ugyanis velük elvégeztetnek egy  Ovi-Foci Tanfolyamot, hogy a gyermekek sportág-specifikus oktatásához szükséges legfontosabb alapkövetelményeket elsajátítsák, persze csak azokkal, akiknek még nincs ilyen képesítésük.

ovifocipalya-kodalyovitb-02.jpg

Lássuk a Kupcsok örömködés legcinikusabb részét, amit kiemelnénk: 

“AZ ESETLEGESEN A PÁLYAÉPÍTÉSEK MIATT KIVÁGOTT FÁKAT TERMÉSZETESEN PÓTOLNI KELL.”

Értik?!!

Tavalyi cikkünkben bemutatuk, hogy milyen fagyilkos munkát végeztettek a focipálya miatt Schmidt Csabáék. Jöttek a szakemberek és kivágták a gyönyörű fákat például a Kodály téri oviban, mert kellett a hely a műfüves pályának. Ennyi. 

Mit számít az egészséges környezet és a többi, a lényeg a pálya, mert attól lesznek igazán boldogok az óvodások, meg a polgármester bácsi, na és a nagy vezér Orbán bácsi is. Ti meg Balázska, Józsika, Ferike, Klárika focizzatok csak a tűző napon, mert a magyar gyerek bírja a gyűrődést, ráadásul mennyivel jobban esik nekik, mint holmi árnyékban a mászókán játszani.

És ezek után jön ez a Kipcsak, vagy Kupcsok, vagy kicsoda, és figyelmeztet, hogy ültessenek a kivágottak pótlására fákat. Tiszta elmebaj.

Még azt is el tudnám képzelni, ha rábíznák Petire a fák pótlását, képes lenne és a pályára ültetné azokat!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7915646298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása