Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÁLASZTÁSI AJÁNDÉK A TATABÁNYAI OVISOKNAK! Focipálya miatt vágták ki a fát Schmidt Csabáék

fakivagas-kodalyovi01.jpg

Még tavaly decemberben írtunk róla, hogy Tatabányára is jönnek az óvodai focipályák. Hát miért ne jönnének, kérdezi a NER-en edzett magyar, lassan már az orvosi rendelőkben is lesz focipálya.

És bizony annak idején Schmidt Csabáék megszavazták az óvodai focipályákra elköltendő milliókat, de meg ám! Most pedig ennek megfelelően jöttek a szakemberek és kivágtak egy gyönyörű fát a Kodály téri oviban, mert kellett a hely a műfüves pályának. Ennyi. 

fakivagas-kodalyovi02.jpg

Mit számít az egészséges környezet és a többi, a lényeg a pálya, mert attól lesznek igazán boldogok az óvodások, meg a polgármester bácsi, na és a nagy vezér Orbán bácsi is. Ti meg Balázska, Józsika, Ferike, Klárika focizzatok csak a tűző napon, mert a magyar gyerek bírja a gyűrődést, ráadásul mennyivel jobban esik nekik, mint holmi árnyékban a mászókán játszani.

Tiszta elmebaj.

Nemsokára jön a futballoktatás az ovisoknak?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3215054878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása