Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RITKA TAHÓSÁG A FIDESZES CSALÁDÜGYI MINISZTERTŐL: szerinte csak “dolgozunk”!

idezojel-novakkatlin.jpg

Havi 40 ezer forintos állami támogatást kaphatnak azok, akik magánbölcsibe viszik a gyereket, a kormány egyik minisztere botrányosra sikerült bejelentést tett.

Azokat a szülőket, elsősorban édesanyákat akarják támogatni, akik 3 év alatti gyermeket nevelnek és újra “dolgoznának” - mondta el kormány Családügyinek nevezett minisztere. A magánbölcsis támogatásról beszélve elmondta, hogy azokat szeretnék segíteni, akik most mennek vissza dolgozni. A dolgozni szónál pedig idézőjelet formált a kezével.

A bejelentésre, valamint az idézőjelezésre rengeteg kommentelő reagált, amelyből az szmo.hu szemzgetett:

  • „"Dolgozni"??? Miért az idézőjel? Valójában mit csinálnak?”
  • „:((((( rettenet”
  • „magánbölcsibe nem a plebejus réteg, meg a prolik viszik a gyereküket. Már megint miért a gazdagokat kell támogatni?”
  • „Magánbölcsi..., amit amúgyis azok engedhetnek meg maguknak, akik nem szorulnak anyagi támogatásra. Plusz, közpénzből tömünk ki megint magán vállalkozásokat... Agyrém”
  • „Az az aranyos kis jelzés az ujjacskáival mindent elmond...”
  • „Idézőjelbe zárni a dolgozni szót.. Hát... Hm...”
  • „Ilyen amikor Novák Katalin "dolgozik".”
  • „Gondolom a videó előtt két perccel nézte meg a Wikipédián, mit jelenthet dolgozni, aztán valamit még nem jól értelmezett.”
  • „Amikor kijön a tudatalatti ugye? Dolgozni csak idézőjelben szokott.”

A támogatást egyébként 2022. december 31-éig lehet igényelni a Magyar Államkincstár honlapján, ahol minden további részlet is megtalálható.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7216715786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása