Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MILLIÓS JUTALOM, HA TATABÁNYÁN VÁLASZTÁSI CSALÁST LÁTSZ: a DK szerint ez helytelen!

dobrev-hatterbengyf-markizay.jpg

Megy az üzengetés a ma kezdődött ellenzéki előválasztás kapcsán (pontosabban a 2. forduló kezdődött ma), mondjuk az elkövetkező időszak egyik legfontosabb pozíciója dől el, szóval érthető a dolog.

Először Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt jelölt ajánlott fel egymillió forintot annak, akik választási csalást leplez le. Mindezt annak kapcsán mondta Márki-Zay Péter vasárnap délelőtt közzétett Facebook-videójában, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magas részvétel a kulcs. Márki-Zay itt arról is beszélt, hogy úgy véli, még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást, hiszen ők tudják leváltani Orbánt.

Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett a DK-n kívül még a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánl fel a szervezete nevében. 

Összesen egy milliós jutalmat adnának azoknak, akik a Fidesz és szervezeteinek hátsó szándékát leleplezik, választási csalást tárnak fel, majd arra kért mindenkit, hogy nemcsak a nyomravezetői díj miatt, hanem akár pusztán tisztességből is jelezzék nekik. Természetesen arra biztatta a szavazni szándékozókat, hogy tisztességen vegyen részt mindenki az előválasztáson.

Megérkezett erre természetesen nem sokkal utána a DK válasza is, akik azt mondták Márki-Zay felajánlására, hogy nem szabad ilyet csinálni!

“Nincs kétségünk afelől, hogy ahol valaki egymillió forintot ajánl fel egy lejáratókampány részeként a „bizonyítékért”, ott akadnak majd olyan tisztességtelen emberek, akik akár ennek a töredékéért is vállalni fogják, hogy lejárassák az előválasztás legesélyesebb jelöltjét.” – írta Barkóczi Balázs DK szóvivő a párt délutáni közleményében.

A DK válaszában jelezte, ők a tisztességes versenyben hisznek, semmiféle lejáratás nem a kenyerük. Nekik Orbán az ellenfelük, őt kell legyőzni – és mindenki, aki az ellenzéki térfélen van, az a szövetségesük, vele együtt kell működni – közölték.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116716772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása