Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TE JÓ ÉG TATABÁNYA! A Fideszben sem találtak jobbakat, újraindítják a leszerepelt képviselőket is! 

kepviselojeloltek-fidesz2019.jpg

Nagy lelkesen közhírré tette Schmidt Csaba, hogy kikből áll a fideszes csapat az őszi önkormányzati választáson.

Azt írja a jelenlegi polgármester, hogy tíz már bizonyított képviselőjüket újraindítják, két körzetben pedig új jelöltet állítanak. A 4. számú választókörzetben, Bánhidán a képviselői munkától visszavonuló Ablonczy Dánielné helyett Ludányi Tamást, a Bánhidai Baráti Kör Egyesület elnökét indítják, míg a 7. számú választókörzetben az ifjú titánt Kupcsok Pétert, a Fidelitas városi és megyei elnökét. 

Ez utóbbi jelölt alkalmasságáról elegendő megnézni, az általa “tök feleslegesen” szorgalmazott, és Mekk mestert is megszégyenítő minőségben sikerült Ifjúság úti - Kodály téri aszfalt festést kiemelni. 

Persze néhány újrázó képviselő is megéri a pénzét, kezdjük mindjárt az egyik alpolgármesterrel Bereznai Csabával, aki nyugodtan a pályázhat a Turista Riogató Nagymesteri címre, hiszen a körzete párját ritkítóan koszos Tatabányán, ilyenkor felteszi magában a kérdést minden jóérzésű ember, hogy vajon otthon milyen körülmények között élhet.

Molnár Tamás, mint tatabányai közbiztonsági tanácsnok esetén elegendő a körzetéhez is tartozó “Bányászvárosi Csikágó” közutálatnak örvendő területre gondolni, amelynek évek óta nincs megoldása. 

Patakinétől és Magyarnétől hiába kérdeztáék Kertváros lakói, hogy hová tűnt a főkivitelezők az 1.2 Milliárdos, borzalmas minőségű projekt után. Esetleg most a kampányban erre a kérdésre is választ kapunk.

Fontos kérdés lesz a felsőgallaiak számára, hogy John Katalin alpolgármester vajon mennyi sittet akar lerakatni a saját választókörzetében, mint az nemrégen előfordult, csak a lakók határozott fellépésére szüntették be.

Szóval van itt baj, de miután az ellenzék nem igazán csipkedi magát, lehet, hogy rajtunk maradnak a fideszes jelöltek.

Akinek a Bárdosba jár a gyermeke és a Gál lakótelepen lakik, abban bízhat, hogy talán majd most fogja Pleier Tamás képviselő elintézni, hogy végre legyen normális fűtés a saját iskolájában. Persze még az is előfordulhat, hogy a készülő katolikus gimnázium felfalja a Bárdost, a mostani rezsimtől minden kitelik, és akkor az igazgatónak nem kell ilyen apróságokkal foglalkozni.

A tények kedvéért, lássuk sorrendben a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjeit:

  1. sz. evk (Felsőgalla): John Katalin
  2. sz. evk (Alsógalla, Óváros) Schmidt Csaba (egyben a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje is)
  3. sz. evk (Gál István lakótelep): Pleier Tamás
  4. sz. evk (Bánhida, Paradicsomkert, Erőmű lakótelep): Ludányi Tamás
  5. sz. evk (Sárberek): Salló Győző
  6. sz. evk (Újváros közepe): Molnár Tamás
  7. sz. evk (Újváros eleje): Kupcsok Péter
  8. sz. evk (Újváros vége): Bereznai Csaba
  9. sz. evk (Dózsekert): Vejtey Miklós
  10. sz. evk (Bánhidai lakótelep, Dózsakert): Turza Károly
  11. sz. evk (Kertvárosi lakótelep, Panoráma lakópark): Pataki Zoltánné
  12. sz. evk (Kertváros családi házas része): Magyarné Kocsis Andrea

kép: Facebook / Schmidt Csaba

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3714941896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása