Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA KODÁLY TÉR KÖRNYÉKE: jól elkúrták az aszfaltfestést! Csak a lakókat akarják bosszantani?

kodalyterkornyeke-felfestesesszemet_02.jpg

Megszületett a tatabányai Fidelitasz aláírásgyűjtésének förmedvénye. Nem semmi. Külön tehetség kell, vagy nagyon részegnek kell lenni, hogy ilyen felfestést produkáljon valaki. De ez csak a kisebbik gond az egész "beruházással."

Mondják már nekünk és a kérdéseket megfogalmazó lakóknak:  a garázstulajdonosok hogyan tudnak megállni a saját garázsuk előtt, szabályosan?

Fent hagyok valamit a lakásban és megállok a saját garázsom előtt, akkor megbüntetnek? Ha a szülőkhöz a gyerekeik, unokáik érkeznek, miért nem állhatnak meg a család tulajdonában lévő garázsuk előtt?  Esetleg, akik üzletet működtetnek és raktározási célból vették meg a garázst hogyan, mi módon tudnak rakodni? De nézzük tovább. És itt van egy kép, ami még viccberuházás előtt készült.

kodalyterkornyeke-felfestesesszemet_03.jpg

A többi ugyanilyen szalagház előtt ugyanígy felfestik a területet?  Először nem a parkolás kérdését kellett volna megoldani, sokan jönnek haza például délutános műszakból és nem tudnak leparkolni a saját környékükön.

És még egy erős kérdés, mit tesznek a-Zöld szalon, és Nemzeti Dohánybolt-ügy megoldása érdekében, mert az az egyik legsúlyosabb és leginkább megoldásra váró probléma a környéken. Arra is nagyon kíváncsiak lennénk, és az ott lakók egy része is, hogy azoknak a lakóknak, akik anno a  Fidelitasz petícióját aláírták, pontosan elmagyarázták miről lesz szó?

kodalyterkornyeke-felfestesesszemet_20190613_01.jpg

Azt már csak “halkan” kérdezzük meg, ez a dolog kiállja majd a bírósági próbát?

Úgy látszik, tényleg nagyon pörög ez a Fidelitasz-bohóc Kupcsok gyerek, de azért átgondolhatná az egészet, és átnyergelhetne a problémák valós megoldására is.

Ma reggel mi is elmentünk az érintett helyszínre, és a megvalósításon kívül az is fideszes tempóra vall, hogy a szemétszállítás, mint az láttuk, kritikán aluli. Vajon Kupcsok képviselő-jelölt milyen lépéseket tett, hogy ez megoldódjon? Egyszerűen kifolyik a hulladék a szemetesekből.

kodalyterkornyeke-felfestesesszemet_girbegurba.jpg

Az már csak az élet iróniája, vagy a választási kampányé, hogy a felfestett csíkok narancssárgák, ugye. És itt a fenti képen látszik a "profi" csíkozás. Mondjuk mentálhigiénés szempontból jó, aki erre jár, biztosan halálra röhögi magát ezen.

Köszönjük fidesz- függelékfiúk, csak a szokásos színvonalon valósítottátok meg, de legalább értelmetlenül.

Értjük mi az erőlködést, a gazdik felé, de “sajnos” még vannak választópolgárok is! Tudjátok, akik ott élnek!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr514892562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása