Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI KIHÍVÁS! Szelfizz a bányaúton, bányarémekkel vigyázz

skanzen_1_1.jpg

Ismét sportkihívásra várják az érdeklődőket a Tatabányai Múzeum munkatársai, amely során városunk bányászati emlékeit, a "bányautat" kell bejárni.

 Az egészségügyi és biztonsági előírások fokozott betartása mellett a járványhelyzet alatt is fontos a testmozgás és a szabad levegőn való tartózkodás. A tavalyi nagy sikerű programukat idén megismétlik, mozdulj rá Te is!

Sétálj, fuss, tekerj végig a tatabányai bányaúton! Szelfizz a kijelölt emlékállomásokon, és küldd el nekünk az így készült képeket! Gyűjts össze minimum 10 pontot, hogy bekerülj a kobakba! A legjobb pontszerzők között múzeumi ajándékokat sorsolna ki.

 A különböző állomásokon különböző pontokat lehet majd szerezni:

1 pontot ér: Harangjáték (Erkel Ferenc Zeneiskola), Szent Borbála szobor, Szent Borbála ivókút, Bányász Kegyeleti Emlékmű, Vida Jenő emlékkő, dr. Gál István dombormű, I/a akna falfestmény, Vértanúk tere emlékmű, Bányász padok, Mohi Rezső emlékkő

2 pontot ér: Bányászati és Ipari Skanzen, XII-es lejtakna, XI-es lejtakna, XIV-es lejtakna, Kóta József emlékkő

3 pontot ér: X-es lejtakna, XII/a (Vadorzó) falfestmény, Ranzinger Vince-kilátó

A fotókat május 17-ig várják a tatabanyaimuzeum@gmail.com email címen. Sorsolás: május 19. (szerda). A nyerteseket emailben értesítik!

Térképes segítség az állomásokhoz:

https://bit.ly/3aVYBmt 

 

Fotó: tbmuzem

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2416518092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása