Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI BRUTÁLIS EMBERÖLÉS: részegen karambolozott, majd otthon leszúrta testvérét

kes_veres-kezben.jpg

Részegen karambolozott, majd leszúrta testvérét, amelyről csütörtökön tárgyal a Tatabányai Törvényszék.

Az ügyészség szerint a bíróság elé kerülő férfi tavaly május 9-én este részegen autóba ült, és azt neki vezette egy fának. A balesetből hazatérvén a bejárati ajtót nem tudta kinyitni, ezért abba két alkalommal belerúgott és kiabálni kezdett a testvérének. A testvére a lakás ajtaját kinyitotta és beengedte a lakásba. Ezután vádlott a lakásba bejutva tovább kiabált, majd dulakodni kezdett a sértettel. 

A veszekedés során a férfi felkapta az előszoba asztalon tartott, 33 cm pengehosszúságú bajonett-kését, majd azzal egy alkalommal, legalább közepes erővel megszúrta a testvére mellkasának bal oldalát. A sértett a szúrást követően kiment a lépcsőházba és elindult lefelé, hogy segítséget kérjen a szomszédoktól. A vádlott a sértett után ment és megpróbálta őt visszakísérni a lakásba, de a sértett ekkorra elgyengült, majd nem sokkal a mentő kiérkezése után, a szúrás következtében elhalálozott. 

A bíróság most fogja kezdeni az ügy tárgyalását, ahol az ügyészség indítványozta, hogy bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint a közúti járművezetéstől, illetve egy korábbi felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is rendelje el.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9016715548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása