Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TEGNAP MÁR MEGíRTUK: ma hivatalosan visszalépett Márki-Zay javára Karácsony

karacsony-marki-zay-24-hu-mohosmarton.jpg

Némi mérlegelés után bejelentem, hogy a miniszterelnöki kampányomat befejezem, és arra kérem az engem támogatókat, hogy az előválasztás második fordulójában Márki-Zay Pétert támogassák - tudósított a 24.hu Karácsony Gergelynek Márki-Zay Péterrel tartott közös sajtótájékoztatójáról péntek délelőtt. 

A főpolgármester a bejelentést követően Márki-Zay Pétert méltatta, majd arról beszélt, hogy egyrészt könnyű volt neki ezt a döntést meghoznia, másrészt pedig nehéz. Azért is nehéz ez a döntés, mert egy olyan jobbközép politikust fogok támogatni akivel érdemi vitáink vannak – mondta Karácsony Gergely.

Arra a belátásra jutottam tegnap 11 óra tájba, hogy ha ezt nem lépem meg, akkor Orbán Viktor marad a miniszterelnök – jelentette ki Karácsony, aki súlyos áldozatnak nevezte a tettét. De hozzátette, hogy aki nem hoz áldozatot, az nem hazafi. Karácsony megjegyezte azt is, hogy teljesen elkötelezettek az ellenzéki összefogással kapcsolatban, de túl kell lépni azon a politikai versengésen, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor csatája zajlik.

Márki-Zay Péter történelmi pillanatról beszélt, és hozzátette, hogy nagyon hálás Karácsony Gergelynek. Elmondta, hogy még ha ez úgy is tűnt kívülről, hogy ez egy játék volt kettejük között, nem így volt. Szerinte ez volt az egyetlen helyes döntés. Márki-Zay szerint Karácsony ma bebizonyította, hogy a haza számára mindennél fontosabb. Márki-Zay tisztlelete jeléül be is lépett Karácsonyék 99 Mozgalmába.

címlap: 24.hu / Mohos Márton

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2216714790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása