Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A KORMÁNY NEM BOLDOGUL A KORONÁVAL: újabb 108 halott, kétszáz újabb súlyos eset

covid_teszt.jpg

 

Egyelőre a járvány harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, jelentősen nő nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma. Jelentős késéssel, de a kormány is döntött a korlátozások szigorításáról, amelyek hétfőn lépnek életbe. 

A hivatalos adatok szerint ma reggelre 6201 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 466 017 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Száz felett van az elhunytak száma, 108 többségében idős, krónikus beteg halálozott el, így eddigi számuk 15 873 főre emelkedett. 

A gyógyultak száma jelenleg 335 512 fő, az aktív fertőzöttek száma is már 114 632 főre (+3626) emelkedett. Jelentősen nőtt a súlyos esetek száma, 7445 (+202) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 778 -an (+27) vannak lélegeztetőgépen.

Folyamatosan zajlik az oltás, már 981 401 fő a beoltottak száma, közülük 307 573 fő már a második oltását is megkapta, akik védettnek tekinthetők.

terkep210307-koronavirus.jpg

Ha a megyei adatokat nézzük, Komárom-Esztergom megyében 291 fővel,  16.536-ra emelkedett a fertőzöttek eddigi száma.

Az óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig bezárja a kormány. Az üzleteket március 8-tól március 22-ig bezárják.  

A LEGÚJABB, AZ EGÉSZ ORSZÁGOT ÉRINTŐ KORLÁTOZÁSOK PÉNTEKEN LÁTTAK NAPVILÁGOT!

 

Fotó: koronavírus.gov

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3816452826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása