Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SÜRGŐSSÉGI BODA KÉPVISELŐTŐL: a közgyűlésen Bibliát, vagy a Himnuszt fogják darálni?

meseorszag.jpg

Dúró Dóra darálója után megérkezett Tatabányára is a gyűlölet valamint a bűnbakképzés kentaurja, mégpedig egy Mi Hazánkos sürgősségi indítvány formájában, ami csütörötökön kerülhet a városi közgyűlés elé. 

Boda Bánk persze, ráugrott a Meseország Mindenkié mesekönyv körüli botrányra, és ott folytatja, ahol Dúró abbahagyta, ugyanis a Mi hazánk sürgősségi indítványa arról szól, hogy a tatabányai bölcsődékből és óvodákból tiltsák ki az olyan könyveket, amelyek a másságról és különösen az LMBTQ-embercsoportokról szólnak.

“Az előterjesztés célja, hogy az önkormányzati fenntartású bölcsődékből és óvodákból kitiltsák mindazon tartalmakat (kiemelten az lmb… tartalmak), amelyek veszélyt jelentenek gyermekeink egészséges testi, lelki és szellemi fejlődésére! -írják a Facebookon.

Írják ezt úgy, hogy valószínűleg egy sort nem olvastak a mesekönyvből, de most politikai haszonszerzésből neki lehet menni a homoszexuálisoknak, transzneműeknek, mintha a fentebb említett mesekönyv csak ezekről az embercsoportokról szólna. Rossz hírünk van Boda Bánknak, ha akarja, ha nem, ezek a csoportok itt élnek az országban, és ugyanolyan állampolgárok, mint például a szalonnácik csoportja. De a nácizmus Bodáéknak nem gond, sőt, megtűrnek olyanokat, akik szeretik lendíteni a karjukat, és még ki tudja kiket. 

Azon is el lehet gondolkodni például, hogy amikor a jó szalonnácik -függetlenül a Mi Hazánktól- összeverődnek különböző eseményeken, ahol zsidóznak, cigányoznak, 88 feliratú pólókat vásárolnak, ami ugye annyit tesz: "Heil Hitler!", különböző előadásokon vesznek részt, ahol ezeket kombinálják összeesküvés- elméletekkel. 

És ezekre a helyekre bizony kisgyerekeket is elvihetnek a szüleik, innentől az a kérdés, nem kellene ezeket a rendezvényeket betiltani? Melyik a veszélyesebb a gyerekekre, a náci ideológia vagy, hogy mondjuk egy mesében homoszexuális királyokról olvasnak vagy olvasnak nekik? 

De ezek a derék nagymagyarok mikor fognak Himnuszt égetni, mert bizony Kölcsey valószínűleg homoszexuális volt. De ott van például a Biblia, amiben rengeteg olyan dolog szerepel (csecsemőgyilkosság például) ami hátborzongatóan kegyetlen, és nem való kicsiknek. Bodáék nekiállnak majd Bibliát darálni az Árpád téren?  És mit állítanak majd a helyére akkor, csak nem a Mein Kampf-ot? 

A Mi Hazánk ezek alapján azt sem szeretné, ha mondjuk a gyerekek arról olvasnának, hogy ne közösítsék ki a tolókocsis társaikat, vagy azokat, akik túl kövérek, soványak, vagy valamilyen testi hibával rendelkeznek. Mondjuk azok után, hogy a miniszterelnök asszisztál mindenhez, nyilatkozatában az ügy mellé áll, vagy ott van Csepel példája, ahol a fideszes városvezető betiltotta a Meseország Mindenkié könyvet a bölcsődékben, óvodákban. 

Ha valaki látott már életében mesekönyvet, az képes felfogni, hogy ez nem egy felvilágosító könyv, ráadásul a gyűlölet és a bűnbakképzés sokkal veszélyesebb a személyiségük fejlődésére.

Vajon a tatabányai közgyűlésben Bodával együtt szavazó fideszesek is jóváhagyták ezt az előterjesztést?

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr416244626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása