Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FAN-TASZ-TI-KUS TATABÁNYAI FALLABDÁSOK: Hannah arany-, Ákos bronzérmet szerzett

chukwuhannah-kamocsaiakos.jpg

Vasárnap befejeződött a 32. Omega Egyéni Országos Bajnokság.

chukwuhannah-fb.jpg

Mindkét nemnél érvényesült a papírforma, a címvédő Chukwu Hannah és Farkas Balázs megvédték bajnoki elsőségüket. A tavalyi döntő a nőknél megismétlődött, Hannah első kiemeltként a második helyen rangsorolt Csókási Gabriellával mérkőzött meg. A tatabányai lány szép és pontos játékkal 3/0-ra győzött és ezzel begyűjtötte második bajnoki címét. 

Az idei OB különlegessége volt, hogy a férfiaknál a tizennégyszeres bajnok Krajcsák Márk versenyzőként nem vett részt, viszont elnökként felügyelte és szurkolta végig a bajnokságot. Így a tavalyi döntő nem jöhetett létre, viszont a fiatalok nagyobb lehetőséget kaptak. Az első helyen rangsorolt kétszeres bajnok Farkas Balázs könnyedén jutott be a döntőbe, ahol pályafutása legjobb eredményét elérő Sebők Benedekkel találkozott. A bajnoki címért vívott mérkőzésen Balázs akarata érvényesült, gyors és pontos játékkal 3/0-ra győzött és ezzel már háromszoros bajnoknak mondhatja magát. 

kamocsaybendeguz-2020szept-youtube-com.jpg

A 32. Omega Országos bajnokság bronzmérkőzésein a hölgyeknél Laskai Vanda 3/0 arányban győzött Guti Judit ellen, a férfiaknál pedig Kamocsai Bendegúz 3/1-re nyert Kispéter Ádámmal szemben. Gratulálunk nekik!

Ha van kedves, az egész versenyt megnézheted ezen a videón!

(fotók: a versenyzők Facebook oldaláról)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2216218500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása