Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VILÁGSZENZÁCIÓ TATABÁNYÁN: Mészáros Lőrincék 70 millió helyett 3 milliárdot kasszíroznak

multicsarnok.jpg

Ismerik Önök, hogyan kell 70 ezer forintból, egy év alatt 3 milliót csinálni? 

Megmutatjuk Önöknek a legújabb Mészáros Lőrinc család által bemutatott varázslatot, ráadásul mindezt Tatabányán. Jöjjenek velünk, röviden és érthetően elmagyarázzuk!

Az elképesztő teljesítmény a brutálisan drága sportcsarnoknál fog bekövetkezni:

Ráleltünk egy 2020. július hóban lebonyolított szerződés módosításra az épülő multifunkcionális sporcsarnok kapcsán, mely szerint a kivitelező Mészáros Lőrinc gyerekeinek építőipari cége a Fejér-B.Á.L. Zrt., olcsóbban építi a létesítményt.

Nem szeretnénk körmondatokkal terhelni Önöket, ezért a közbeszerzési hirdetmény vonatkozó részeit felsoroljuk Önöknek.

  • Volt igény az eredeti nyertes ajánlattevő/koncessziós jogosult által teljesítendő további építési beruházásra:  NEM
  • Módosítási igény olyan körülmények miatt, amelyet a kellő gondossággal eljáró ajánlatkérő nem láthatott előre: a Felek a Szerződés műszaki tartalmát képező kitermelt föld elszállításával csökkenteni kívánják a szerződés műszaki tartalmát.

Az eddigi: 18.557.591.320 Ft, helyett a módosított szerződés alapján: 18.488.290.760 Ft-ot kapnak a tervezésért és kivitelezésért. 

Ezek szerint, ezt már mi tesszük hozzá, 69 millió forintra becsülték eredetileg a föld elszállítási költségét.

A szerződésmódosítás időpontja: 2020.06.30.

És mi történik a földdel, mégsem maradhat ott?

Kiírtak egy közbeszerzést, aminek eredményeként július végén már szerződést is kötöttek.

És láss csodát, a Fejér-B.Á.L. Zrt. ajánlata volt a legkedvezőbb a feladatra. Szóval Mészáros Lőrinc gyerekeinek építőipari cége újabb munkát nyert el a Tatabányán épülő kézilabda-csarnok körül, derül ki a közbeszerzési oldalra feltöltött dokumentumokból.

A földelszállítási és földlerakási feladatokat végezheti el az épület körül, ami a megrendelő(!) előzetes becslése szerint összesen nettó 2,96 milliárd forintba fog kerülni.

A Mészáros-gyerekek azonban ennél valamivel olcsóbban dolgoznak majd.

Értik már, hogy lehet megsokszorozni az egyébként sem kevés kifizetendő pénzt? 

Igen, elnézést kérünk, az Önök hetvenezréből, lehet csupán 2,9 milliót tudna a Mészáros-féle varázslat előállítani!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9816198034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása