Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGSZŰNT A KÖZPONTI BETEGFELVÉTEL A SZENT BORBÁLÁBAN! Új betegutakat vezettek be

szentborbala-tb.jpg

Nemrég tette közzé a kórház a legújabb intézkedésekről szóló tájékoztatóját, amely mától érvényes.

Megszűnt a központi betegfelvétel – új betegutak a H épület szakrendelőibe, a laboratóriumba (vérvételre), a radiológiára (röntgenbe).

A H épület földszintjét 2020. április 24-én lezárták. A központi betegfelvétel megszűnt, a betegregisztráció és a betegfelvétel a szakrendelőkben történik. A H épületben működő szakrendelők helye nem változott, azonban központi egység (aula) lezárása miatt módosított útvonalon érhetők el. 

Az intézkedésre a H épület átprofilozása miatt került sor: továbbiakban az első emeleten, valamint a 3. emelettől az 5. szintig koronavírus gyanús és a fertőzöttek kezelése folyik. A második emeleten, a két rövid szárnyban, a kardiológiai és neurológiai betegek ellátása folyamatos. Ezekre az osztályokra az L épületből lehet eljutni, a második emeleti átjárón keresztül.

Kérjük, hogy nagy figyelemmel közelítsenek az épület felé, az épületbe csak a kijelölt „zöld” utakon lépjenek be! Minden óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy a fertőző és tiszta utak ne keveredjenek.

Az alábbi térképmutatja a bejáratokat:

terkep-szentborbala-0424allapot.png

  1. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: - Sebészeti Szakrendelő, Urológiai Szakrendelő, Gasztroenterológiai Szakrendelő, Ortopédiai Szakrendelő, Baleseti Sebészeti Ellátóhely, Idegsebészeti Szakrendelő
  2. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Kardiológia Szakrendelő, Neurológia Szakrendelő, Reumatológia Szakrendelő
  3. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Radiológia – Röntgen, Laboratórium – Vérvétel, Izotópdiagnosztika

Kérdéseikkel hívják munkaidőben a koronavonalat: a 06 34 515 549-es telefonszámon, vagy írjanak az info@tatabanyakorhaz.hu e-mail címre.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115638958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása