Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGGYŐZŐ TATABÁNYAI FÉRJ: költözött az asszony, a saját lányát is gázsprayvel fújta

gazspray.jpg

Megelőző távoltartást rendelt el 30 napra a Tatabányai Járásbíróság egy helyi férfival szemben, aki egy vita hevében feleségét és lányát is bántalmazta. A bíróság  tegnap hozta meg végzését: a távoltartás ideje alatt a férfi köteles a feleségével közös lakóhelyüktől, valamint az asszonytól, közös lányuktól és annak lakóhelyétől távoltartani magát, családtagjaival semmilyen formában nem létesíthet kapcsolatot.

A Tatabányán élő házaspár április 17-én, otthonukban veszekedtek: a férj sérelmezte, hogy az asszony az egyik szobában pakolt. Azt mondta neki, költözzön el, de ha elmegy, nem térhet vissza. A nő felhívta a lányát és elmondta, hogy a férfi megint agresszívan viselkedik vele és fél, hogy bántani fogja. Az anya és a lánya nem sokkal később a lépcsőházban találkoztak, megbeszélték, hogy az asszony elköltözik, ezért a nő visszament a lakásba összepakolni. A lány a bejárati ajtó előtt maradt, amikor dulakodásra utaló zajt hallott. Be akart menni a lakásba, de senki nem nyitott ajtót, ezért hívta a segélyhívót. 

Édesanyja kis idő elteltével kijött, néhány táskát kitett a lépcsőházba, míg a férj bőröndöket dobott ki az ajtón, összeveszett a lányával is, elővett egy gázsprayt és mind a két nő arcát lefújta, majd becsukta a lakás ajtaját. Az asszonyt a mentők kórházba szállították, ahol az orvos 8 napon belül gyógyuló sérülést állapított meg.

A rendőrség 2020. április 17-én 72 órára elrendelte a férfi ideiglenes megelőző távoltartását feleségétől, illetve közös nagykorú gyermeküktől. 

A végzés ellen a felek a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül fellebbezhetnek, a távoltartás azonban ettől függetlenül él.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1215637916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása