Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MA REGGELTŐL NINCS SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS A T-SZOLNÁL! Csak email vagy telefon

tszol-felkialtojelekkel-pirosalap.jpg

A T-Szol Zrt. is koronavírus üzemmódba kapcsol.

A fertőzés magyarországi megjelenése következtében MÁTÓL, azaz MÁRCIUS 16-ától a Központi ügyfélszolgálati irodánkon (Fő tér 18/E.) a személyes ügyintézést szüneteltetjük. Fő téri iroda az intézkedés visszavonásáig zárva tart.

A Síkvölgyi temetkezéssel foglalkozó ügyfélszolgálati iroda (Síkvölgyi út, hrsz. 01009/12) nyitvatartását egyelőre nem korlátozzák, azonban megkérik kedves ügyfeleiket, hogy sírhelymegváltással és sírhely-meghosszabbítással kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint telefonon intézzék.

A személyes ügyintézés helyett, az alábbi ügyintézési formák közül válasszanak:

  • Telefon:
    • Távfűtés- és melegvíz-szolgáltatás:
      • 34/600-700 (Ügyintézési vonal; hívható H: 7-19 óráig, K-Cs: 8-16 óráig, P: 8-12 óráig)
      • 34/200-288 (Közvetlen hibabejelentési vonal; éjjel-nappal hívható)
    • Temetkezés: 34/302-295 és 34/309-166 (nyitvatartási időben)
    • Közterület-kezelés: 34/600-700 (Hívható H-P: 8-16 óráig)
    • Társasházkezelés és Ingatlangazdálkodás: 34/316-022
  • E-mail: tavho.ugyfelszolgalat@tszol.hu, tavho.hibabejelentes@tszol.hu, temeto@tszol.hu, tarsashazkezeles@tszol.hu, kozteruletkezeles@tszol.hu, ingatlanhasznositas@tszol.hu
  • Online E-Ügyintézés fiókban intézhető ügyek: Ügyféladatok módosítása, Elektronikus fizetés (bankkártyás), Mérőóraállás-bejelentés, E-számla igénylése – a regisztráció honlapunk (tszol.hu) főoldalán lehetséges, tájékoztató kiadvány a regisztráció menetéről: www.tszol.hu/EugyintezesTajekoztato
  • Posta: 2800 Tatabánya, Fő tér 18/E.

(tszol.hu)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8715524388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása