Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT ÁLPOLGÁRMESTER: Legyünk büszkék a tatabányai horroráron megépített buszmegállónkra

buszmegallo_ady.jpg

És igen, végre megvan, elkészült Tatabánya horroráron megépített buszmegállója az Ady Endre utcában. 

Tapsoljunk együtt Schmidt Csabával, aki még büszkélkedik is vele a Facebookon. Ugye emlékeznek rá, nemrég írtunk arról, hogy 44 millióért építenek két buszmegállót a városban, ebből az egyik az Ady Endre úti „csoda”. 

Azt senki nem vonja kétségbe, hogy kellett már oda egy új buszmegálló, dehogy ennyi pénzért, és ilyen, mindenféle tekintetben alkalmatlan, tákolmány kerüljön oda, az már egy kicsi sok. 

Talán arany van benne, vagy valami Marsról származó elpusztíthatatlan ötvözetet tartalmaz, hogy 22 millióba került?  És arról a dologról se feledkezzünk meg, hogy a sok pénzért megépített dizájnos váró – ami csak éppen az esőtől és a naptól nem védi meg a várakozókat, és nem is férnek el alatta sokan – még csak nem is a városé. Szóval az aszfalt- és térkőmunkálatok kerültek annyiba.

Az ex-polgármester posztja alatt jöttek is kommentek a szépen, mennyire tetszenek ezek a szép, új és alkalmatlan buszmegállók a városlakóknak. Schmidt Csaba azt tudta mondani, hogy ők csak a buszöblöt alakították ki, a megállót az a reklámcég cserélte le, akinek a tulajdonában van, csak azt felejtette el közölni, hogy ők adták oda a cégnek, méghozzá pályáztatás nélkül, tehát eléggé mutyigyanús módon. Ráadásul már a többi új buszmegállóra is panaszkodtak a tatabányaiak, amikor építették azokat, de az sem érdekelte a régi városvezetést. Most is arra hivatkozik cinikusan Schmidt, hogy más városokban is ilyen megállók vannak. Kész röhej.

Annyi pozitívuma talán van a dolognak, hogy Csabánk már befejezte a polgármesterkedést, nem tesz úgy, mintha még mindig ő lenne a városvezető, és próbál a saját körzetére fókuszálni. Azért ez is valami.

 

Fotó: Facebook/ Schmidt Csaba

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3815346228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása