Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

DURVA TÁMADÁS EGY TATABÁNYAI GYORSÉTTEREM ELLEN! Amikor a sértődöttség mindent felülír 

kfc-lilanovel.jpg

Valaki kemény meghekkelte a tatabányai KFC-t.

Pontosabban csinált egy igazinak tűnő KFC Facebook-oldalt, és egy igazi lejárató posztot rakott ki, azt a látszatot keltve, mintha az étterem képviselői posztoltak volna. Az elnagyolt, gyerekes stílusban megírt kamu-közleményben, azt írják ,hogy rengetegen jelezték, hogy lassú volt a kiszolgálás, nem volt jó az ételek minősége, és a kiszolgálók stílusával is baj van, ezért elnézést kérnek, és így tovább. A lejártó iromány név szerint említ meg vezető pozícióban lévő embereket, akik alkalmatlanok a rájuk bízott feladatok elvégzésére, és hogy totál káosz van a nemrég megnyílt tatabányai étteremben.

Az egész dolog úgy tűnik, mintha sértett, esetleg valamilyen okból elküldött dolgozó írta volna az álközleményt, bár vannak olyan hiszékeny kommentelők, akik szerint a felvázolt teljesen valós a sztori. 

De azért essünk vissza a valóság érdes talajára: komolyan el tudja képzelni valaki, hogy egy üzletlánc ilyen pongyolán megfogalmazott lejárató írást posztol, ráadásul saját magáról? Biztos, ami biztos, megnéztük más városokban található KFC-üzeletek Facebook-oldalát, sehol máshol nem volt kint hasonló, ez Tatabánya specifikus. Még hasonló városi közösségi oldal sincs, ebből látszik az álprofil.

Bármi is történt a háttérben, ha csak egy vicc volt, esetleg frusztrációból született meg az írás, bizonyosan hitelrontó, és az ott dolgozókat is rossz színben tünteti fel.

Egyszóval nem fair, és nem vicces, de jól kihasználta napjaink netes lehetőségét.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr815207486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása