Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJABB POFONT KAPTAK A TATABÁNYAIAK VASÚTÁLLOMÁS ÜGYILEG! 15 milliárdról megint lemaradtunk

allmi_lepcso.jpg

Mondhatnánk, hogy bezzeg Bicske új vasútállomást kap, mi meg semmit.

Lehet azért, mert közelebb van Felcsúthoz, ott meg a kerítés is kolbászból van, így jobban érthető hogy miért kerültek hamarabb sorra.

Szóval nemrég írtunk róla, hogy 50 vasútállomást újraépít a MÁV, de a tatabányai akadálymentesítést Schmidt Csabáék nem tudták elérni. Pedig a legforgalmasabb állomásokat érintően 2023-ig tartó, komplex felújítási programot hirdettek„50 MEGÚJULÓ ÁLLOMÁS” elnevezéssel. Bizony rendesen “körbelőtték” Tatabányát: Tatán, Bicske-alsón, Herceghalmon is felújítják a vasútállomást, minket meg szépen kihagytak. 

Komolyan nem értjük, de az is lehet, hogy el van átkozva ez a vasútállomás. Legalább a lifteket sikerült volna kiharcolnia Schmidt Csabáéknak, mikor egy csomó szomszéd városnál megújulnak az állomások.

Sajnos ahogy ebből is kimaradtunk, úgy most kaptunk egy újabb pofont, ugyanis a napokban kijött egy kormányhatározat (6724.o.) mely szerint Tatabányát megint hátrébb sorolták, (egyelőre nincs hír lesz-e az elkövetkezendő időszakban egyáltalán forrás a vasútállomásunk felújítására - amit halkan jegyzünk meg Schmidt Csaba főnöke, maga Orbán Viktor ígért készre tavaly március 15-re).

A Kormányhatározat szerint  a szomszédos Bicske kap a vasútállomás intermodális átszállókapcsolatainak fejlesztésére és P+R parkolók kialakítására. Ezt kiemelt projektként nevesítik és megtámogatják 15 468 000 000 Ft-tal.

Lehet, hogy ők közelebb vannak az Orbán stróman Mészároshoz, de a Bencsik-Schmidt páros teljes súlytalanságát mutatja, hogy egyelőre csak egyre hátrébb kerülünk a sorban. 

Ha próbálnánk humorral elütni a dolgot azt mondanánk, ez már nekünk kellemetlen, az az évek óta tartó és egyre kínosabb hazudozás, amely a tatabányai vasútállomás kapcsán elhangzik. Nemrég Schmidt Csaba pofátlan módon most éppen 2022-re ígérte az új állomást. Ráadásul az elmúlt években még Schmidt Csabáék főnöke, maga Orbán Viktor sem tudta nagyot mondással újjávarázsolni a lerobbant épületet. 

Ha kíváncsi, kattintson az utóbbi 8 év rövid krónikájáért ide vasútállomás ügyben Schmidt Csabától.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1615190394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása