Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA 3 “CSODÁJA” A VÁROS KÖZEPÉN: Schmidt-kuckó, Kupcsok-festés és az értelmetlen fekvőrendőr

kodaly-ter-tb-ketrec-fekv-festes-scs-kupcs_1.jpg

Nagyon megbecsüli a fideszes városvezetés a tatabányai polgárokat, de leginkább a Kodály téren és a környékén élőket. Gondolták, ha már annyira zűrös hely lett Tatabánya közepe, a rossz érzést próbálják saját “poénokkal” feloldani, és jó pár dologgal sikerült  is ezt bebizonyítaniuk Schmidt Csabáéknak. 

kodaly-ter-tb-ketrec-fekv-festes-04_1.JPG

Ugye mindenki emlékszik még a Kupcsok-féle részeg felfestésre, majd azt követő elmebajra, illetve az értelmetlen helyre kirakott fekvőrendőrre? Most újabb zseniális megoldás sikerült megvalósítani a környéken: az ún. Schmidt-kuckót, így már meg is lett Tatabánya három csodája, ami a történelemkönyvekbe is bekerülhet a jövőben. 

kodaly-ter-tb-ketrec-fekv-festes-03_1.JPG

A képeken is jól látszik, micsoda érzékkel, milyen hatalmas szakmai tudással sikerült kirakni a szeméttároló-ketrecet a Kodály téri tízemeletesek közé. Bizony pont a kanyarba, és pont úgy, hogy amikor megy az ember kidobni a szemetet, és bíbelődik a kulccsal meg a zárral, simán elütheti egy autó vagy motoros. 

kodaly-ter-tb-ketrec-fekv-festes-01_1.JPG

Ez a hármas így egy helyen megtestesíti mindazt, amire a mostani városvezetés alkalmas. Ugye, mindenki látja, hogy nem kell diploma annak megállapítására, hogy milyen dilettáns módon rakták ki oda azt a ketrecet, és az már csak mellékes, hogy milyen ronda az a tákolmány. 

kodaly-ter-tb-ketrec-fekv-festes-02_1.JPG

Ha pedig hozzátesszük a burkolati-puzzle-t, ami ott csúfoskodik pár méterre, akkor kész is a rájuk jellemző kép. 

Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy ezt a három csodát mikor fogják felavatni, esetleg megszentelni Schmidték?

Lehet, hogy ezzel szeretnének jókedvet biztosítani az ott lakóknak?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5215130532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása