Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SOKKOL A BENCSIK-FÉLE HELYI FIDESZ: vasútfelújítással hergeli a tatabányaiakat

vasutipr-kormanytol-tballomas-bencsik-schmidt.jpg

Nem tudni, meddig fokozzák Bencsikék még a vasútról szóló tirádákat, pedig erről a helyükben én most hallgatnék, Tatabányán mindenképpen.

Ehhez képest a Bencsik János vezette Fidesz - Tatai-medence választókerület éppen azzal hergeli a tatabányaiakat, micsoda óriási fejlesztéseket ígér megint a kormány. Lehet, hogy a képviselő oldalát kezelő is cikinek érezhette ezt egyébként, mert Bencsik saját oldalán már nem osztotta meg ezt.

vasutipr-kormanytol-fidesztataimedence.jpg

A kérdés nyilván egyre kínosabb a jelenlegi rezsimnek, hatalmas adóssága ez az itt lakók felé. Maga Schmidt Csaba is csak összevissza beszél, legutóbb éppen 2022-re ígér új, akadálymentes állomást. Nem is csoda, hiszen még Schmidt Csabáék gazdája, maga Orbán Viktor sem tudta nagyot mondással újjávarázsolni a tavaly márciusi határidőre. 

Erre dobta be szívlapátnyi blöffjét 2022-re polgink, mást úgy sem igazán tud.

Ha kíváncsi a tatabányai vasútállomással kapcsolatos ígérgetések törzsi fejlődésére az elmúlt évekből, itt megtalálja.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr114981220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása