Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGSZÓLALT A TEGNAPI TATABÁNYAI SÚLYOS SÉRÜLT FELESÉGE! Másfél órás műtéten vannak túl

kari_1.jpg

Egy sokak által ismert  idősebb tatabányai férfi volt a tegnapi tömegkarambol súlyos sérültje.

A körülményekhez képest jól van, miután a lábán egy másfél órás műtétet hajtottak végre tegnap este. A feleségével sikerült telefonon beszélnünk.

Információink szerint a rosszul lett sofőr tegnap délelőtt epilepsziás roham gyanújával került kórházba, majd délután autóba ült. Nyilván majd további vizsgálatok fogják tisztázni, hogy most először fordult-e vele elő, hiszen ebben az esetben teljesen más a helyzet, mintha már régebb óta szenvedne a betegségben.

Egy általunk megkérdezett háziorvos elmondta, hogy az ismert epilepsziában szenvedők hosszú évekig nem vezethetnek autót illetve nem kaphatnak jogosítványt. Amennyiben mégis rendelkezik valaki érvényes papírral, akkor az azt kiállító orvos is felelősségre vonható.

A balesetben a rosszul lett sofőr áttért a menetirány szerinti  másik oldalra és szembeütközött az ott szabályosan közlekedő autóval, és az utána érkező autók belehajtottak.

A szintén arra haladó motoros már nem tudta elkerülni az ütközést, lerepült a motorjáról, a fejsérüléstől a sisak védte meg, amely külseje kettétört, de a belseje megóvta, a plexi egyik fele meg sem lett.

A motorja totálkáros lett, ő nem vesztette el az eszméletét, arra emlékszik, hogy egy autó oldalának volt támasztva.

A telefonja nem is működött, egy járókelő adta oda neki a telefonját, azon hívta a feleségét, hogy menjen gyorsan a baleset helyszínére.

Amikor a motoros felesége odaért, már volt ott két mentő, a férje már a mentőben feküdt, a nyaka sínbe volt rakva, véres volt minden, a kezén horzsolások, zúzódások.

Utána bevitték a kórházba, ahol a sürgősségin elkezdték vizsgálni, és ott derült ki, hogy ripityára tört a bokája és el is mozdult.

Este fél 9-kor vitték be a műtőbe, a beavatkozás másfél órás volt a, a bokája kívül-belül el is törött, az orvosok elmondták, hogy rosszabb volt az állapota, mint azt előzetesen gondolták.

A férfi hosszú évek óta motorozik, rutinos vezető, most a jó idő miatt ült motorra

nem tudni, hogy maradandó károsodás nélkül megússza-e. A felesége számára érthetetlen, hogy ha a vétkes sofőr állapotáról igazak a hírek, miért engedik vezetni illetve miért nem ült mellette senki, amikor vezetett.

A baleset után a sérült feleségének kellett gondoskodni a ripityára tört motor elszállításáról, még szerencse, hogy a szomszédok tudtak  segíteni nekik.

A rendőrségi szóvivő későbbre ígért választ, hogy milyen vizsgálat indul az ügyben. Amint pontos információink lesznek, frissítjük cikkünket!

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2114883076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása