Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Visszahívás: veszélyes lehet elfogyasztani ezt a terméket!

hab.jpg

Ez a habalap, bizony tejfehérjét tartalmaz.

A Meggle Hungary Kft. arról tájékoztatta a Nébih-et, hogy visszahívja az alábbi azonosítójú termékét.

A termék neve: Crème Patisserie Decor

Márka: MEGGLE

Kiszerelés: 500 ml

Lejárat: 2019.01.09. és 2019.02.11.

A helytelen receptúra miatt a termék tejfehérje hozzáadásával készült, ugyanakkor a csomagoláson a „laktózmentes” és „tejfehérjementes” kifejezések olvashatók. A termékből kizárólag Magyarországra értékesítettek.

A Nébih felhívja a tej allergiában és a tejcukor érzékenységben (laktóz intoleranciában) szenvedő fogyasztók figyelmét, hogy amennyiben vásároltak a kifogásolt termékből, azt ne fogyasszák el.

(nébih)

 

Kép forrása: meggle.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4114363875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása