Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TUDTÁK MIÉRT VANNAK SZEMÉT TENGEREK TATABÁNYÁN ?! Sokba kerül, ezért inkább otthagyják a jegyző emberei!

tudtaplakat-szemet-tb-draga.jpg

Mennyire igyekeznek fejleszteni az illetékesek a cinizmust ebben a városban?

Történt ugyanis, hogy egyik olvasónk bejelentette a város honlapján, hogy a Réhling Konrád út-Gerelyhajító út elágazásánál kezdődő árok brutális mértékben tele van szeméttel- az illegális szemétlerakók Mekkája lett a hely. Még azt is leírta, hogy valószínűleg a Gerelyhajító út felől öntik le a szemetet a területre. Jött is a visszajelzés, hogy köszönik szépen a visszajelzést és továbbítják az illetékeseknek, blabla, blabla.

gerelyhajito-tb-01.jpg

gerelyhajito-tb-02.jpg

Telt múlt az idő, az általuk adott két hét alatt nem jeleztek vissza levélíróknak, akik nem volt rest és írt erről egy rövid levelet a jegyzőnek.

Majd a városüzemeltetésről érkezett egy  válasz július végén, hogy árajánlatot kértek a szemét elszállítására, és szóltak a közterület-felügyelőknek, próbálják már meg elkapni az illegális szemetelőket, majd hozzá tettek még egy szokásos önfényezést, hogy milyen sok milliót költöttek már az illegális lerakók felszámolására.

gerelyhajito-tb-03.jpg

Aztán szeptemberben érkezett olvasónkhoz egy újabb levél a városüzemeltetésről, amelyben már az írták, az érintett terület rendbetétele hatalmas költségekkel jár, és a hulladékot majd az új sportcsarnok építésekor fogják elszállítani, addig türelmet kérnek.

gerelyhajito-tb-04.jpg

Tessék? Addig had díszelegjen ott és rongálja a környezetet a szemét, mert drága lenne elszállítani. Ezt most komolyan gondolják? Különben is, a gigacsarnokról nagyon hallgatnak Schmidt Csabáék, már csak azért is, mert nemrég halasztották el a beruházást.

Tehát a városvezetés szerint túl drága elvitetni a szemetet, ezért nem szállítják el. Kérdem én, tényleg olyan sokba kerülne? És mihez képest? Annak idején simán megszavaztak milliókat a helyi migránskampányra, most Tatabánya egyik legnagyobb problémájára sajnálják a pénzt?

Vajon ennyire cinikusak, vagy csak simán alkalmatlanok ennek a feladatnak az elvégzésére is?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr614310363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása