Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A BRUTÁLISAN ALÁMOSOTT BÉCSI ÚT: A Vértes Pató Páljára bízták a helyreállítást?

becsiut-tb_20180908-07.jpg

Kint jártunk ma, ismét megnéztük, vajon megkezdődött végre a Bécsi út helyreállítása, vagy van valamiféle látható jele az előkészületeknek?

Azt kell mondjuk, hogy sajnos sok változást nem tapasztaltunk. Hiába a pár nappal ezelőtti nagy parasztvakítás, hogy a helyszínen munkagépek dolgoztak, különösebb eredményét nem láttuk a ténykedésnek, mintha azt várnák Schmidt Csabáék, hogy arra jár egy varázsló és helyreállítja, a kritikán aluli munkát. Reméljük, nem ezt fogja jelenteni a keresztény értékek előnyben részesítése, hogy a Jóistenre várunk egy út helyreállításnál, hogy majd ő megoldja.

becsiut-tb_20180908-10.jpg

A katasztrófálisan megsérült, kritikus kanyarral annyit csináltak, hogy egyrészről táblákat helyeztek el, hogy ne hajtsanak a legszélén az autók, de ami hihetetlen, az alámosásnál hellyel-közzel tettek némi betont, de nem mindenhová, ahol alámosta az eső, amint a képeken látszik.

becsiut-tb_20180908-06.jpg

Ami éppen ideiglenes jelleggel jó lenne, hogy eső esetén ne mossa jobban ki az út alapját, csak ezt sem sikerült jól megcsinálniuk.

Vajon elfogyott a beton az Extrém Park - Vértesaszfalt kivitelező cég párosnál? Vagy egész egyszerűen Pató Pál álláspontjára helyezkedtek, "ej, ráérünk arra még!"

Visszatérve a városi Facebook oldal által beharangozott munkagépekre, annyi látható eredményük van, hogy a Bécsi út torkolatánál található rézsűt megigazították, de például ma reggelig nem sikerült termő réteget ráhordani, amelyen a növényeket lehetne telepíteni, mintha nem lenne valamiért sietős a növényzet telepítése.

becsiut-tb_20180908-04.jpg

Egyedül talán abban lesz némi javulás, hogy a környező termőföldekről kevesebb víz fog odafolyni, miután egyetlen egy munkagép, magányosan, egyhangúan pakolta a földet az út mellett, egy földsávot képezve.

Egészben az az elképesztő, hogy 1 hét alatt sem kezdték meg az út helyreállítását. Lehet, hogy megkockáztatják a Búzavirág út felújítását?

Lehet, hogy éppen azon egyezkednek, hogyan lehetne ennek a helyreállítását is az adófizetőkkel kifizettetni?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5514229423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása