Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MA HAJNALBAN EGY TATABÁNYAI VENDÉGLŐS, GÁZPISZTOLLYAL TÁMADT RÁ FIATALOKRA!

fesztyparkolo-googlemaps-hu.jpg

Ma hajnalban a Feszty utcában, S.M.Gy , 62 éves tatabányai férfi gázriasztó pisztollyal rátámadt, egy ottani parkolóban beszélgető fiatalokra.

A férfit az egyik fiatal szüleinek bejelentése alapján a helyszínen elfogták. A férfi a helyszínen illetve ma reggeli gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, ez utóbbi tényt a rendőrség is megerősítette. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Az esetről az egyik fiatal szülője számolt be nekünk:

“A gyermeke éjfélkor hívta, hogy kb. éjjel háromnegyed 12-kor történt az eset. A fiatalok 3 autóval álltak a parkolóban, nem járatták az autókat, habár az ügy szempontjából nincs jelentősége. Összesen 6-an voltak a fiatalok.

Egyszercsak kijött a férfi, beült az autójába, szembeállt velük és ráadta a refit, amelyet az egyik fiatal viszonzott. Ez megismétlődött néhányszor, amikor teljesen váratlanul a férfi kivette az autójában lévő gázriasztópisztolyt odament az egyik sofőrhöz és kb. 1 méterről feléje irányította a fegyvert, de nem szólt semmit.

A fiatalok teljesen le voltak döbbenve, a férfi ezt még a másik 2 sofőrrel is megtette, többek között a bennünket megkereső szülő gyermekével. Teljesen besokkoltak a gyerekek.”

A szülő elmondása szerint a kiérkező rendőrök bementek a vendéglőshöz, akinek a felesége nyitott ajtót. Nem sokkal később S.M.Gy-val együtt jöttek ki a rendőrök.

Az egyik fiatal látta, hogy az autóban tárolta a fegyvert és oda is tette vissza

a vendéglős, amelyet a rendőrök meg is találtak.

Ezek után felmerül normális emberben a kérdés, ha (és hangsúlyozzuk, HA) okot is adtak volna rá a fiatalok, ami zavarta volna őt, ez a dolgok elintézésének a módja?

Ne feledjük, hogy konkrétan egy közterületi parkolóról beszélünk.

A rendőrség akkor a helyszínen nem alkalmazott alkoholtesztet.

Mi lett volna, hogyha ittas, vagy megbotlik? Megöli a fiatalt vagy fiatalokat?

A rendőröknek a helyszínen a szülő elmodása szerint elismerte, hogy fegyvert fogott rájuk.

Mit szólt volna, ha az odaérkező szülő, a többiek szüleit értesítve konkrétan meglincseli? Szerinte az is normális lenne?

Azt gondoljuk, hogy példás büntetést kell kapnia a férfinak, mert ha nem, akkor ezután mások is veszik majd a bátorságot.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4714210009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása