Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ismét eszméletlen brutalitás Tatabányán: Ötezer forint miatt kellett meghalnia az öreg néninek

gyilkossag-tatabanyan-e1507122641509.jpg

Újabb részleteket közölt a törvényszék a 87 éves tatabányai asszony meggyilkolásával kapcsolatban. A 19 éves elkövető sörösüveggel támadt a nénire, aki mit sem sejtve üldögélt a konyhájában.

A megalapozott gyanú szerint október 1-jén V. Károly gyanúsított vette rá az unokaöccsét, hogy a közelben egyedül élő, idős asszonytól pénzt szerezzenek. V. György magához vett egy sörösüveget, majd V. Károllyal a 87 éves sértett tatabányai lakásához mentek. A nagybácsi a közelben várakozott, míg unokaöccse a nyitott kertkapun és lakásajtón keresztül bement a sértett lakásába. Amint belépett a konyhába, szó nélkül odament a szemben lévő falnál elhelyezett széken ülő asszonyhoz, és őt legalább kétszer megütötte a kezében lévő sörösüveggel a fején, majd test szerte bántalmazta őt.

A Törvényszék közlése szerint, miután bántalmazta az asszonyt a 19 éves fiatal, a konyhai szekrényből kiemelte annak pénztárcáját, amelyből magához vett egy ötezrest, majd a vérző sértettet magára hagyva távozott a lakásából és nagybátyjával elosztotta a pénzt.

Az idős asszony, Margit néni, akiről egyik kommentelőnk megrendülten írta, hogy gyermekei második nagymamája volt, a bántalmazás következtében többszörös arckoponyacsont-törést, orrcsonttörést, állkapocscsonttörést és zúzódásokat szenvedett, kórházba szállítását követően, október 3-án elhunyt.

A Törvényszék arra is kitért, hogy az előzetes letartóztatás oka az volt, hogy a bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú és törvényi fenyegetettségű bűncselekményt elkövető V. György gyanúsított szabadlábon maradva megszökne, elrejtőzne, valamint valószínűsíthető, hogy szabadlábra kerülésük esetén V. György és V. Károly gyanúsítottak egymással kapcsolatba lépnének, és egymást, illetve a jövőben kihallgatandó tanúkat befolyásolnák, továbbá alaposan feltehető az is, hogy újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követnének el. A végzés nem jogerős, ellene a gyanúsítottak és védőik is fellebbezést jelentettek be.

 

(kemma)

 

Címlapfotó: 24.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7212939497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása