Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ FAZONT FOGTAK TATABÁNYÁN EGY AUTÓBAN: ilyen csak a burleszkfilmekben van!

igazoltatats-rendorseg-police_hu.jpg

Nem mindennapi történet került a Tatabányai Járásbíróság elé, amelyet kedden fogn tárgyalni.

Kezdődött a történet azzal, hogy a vádlott nem gondoskodott a tulajdonában lévő autó átírásáról, ezért a járművet 2019. június 17-én kivonták a forgalomból. 

Mindez nem szegte kedvét emberünknek, ugyanis a férfi tovább közlekedett az autóval. A hatóságok, a rendszámtábláit egy rendőri intézkedés során, 2019. novemberében elvették tőle, de őt nem lehet csak úgy megrettenteni. A férfi a történtek ellenére is járni akart az autóval, ezért 2020. áprilisában Tatán - egy köztudottan műszaki vizsga felkészítés céljából leparkoltatott – autó rendszámát leszerelte és a saját autójára tette, amivel a jármű egyedi azonosító jelét meghamisította. 

Mindezt pedig úgy követte el, hogy érvényes jogosítvánnyal nem rendelkezik. A pont z i-re akkor tette fel, amikor a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt álló, ittas állapotú vádlott az autóval Tatabányán közlekedett, és a rendőrök igazoltatták. 

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közúti járművezetéstől, valamint a közügyek gyakorlásától. 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5516706478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása