Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÁTADTÁK AZ ÚJABB OVI-FOCI PÁLYÁT TATABÁNYÁN: az óvónénik is mennek foci tanfolyamra!

mufuvespalya-tbkertvaros-mlsz-hu.jpg

A Magyar Labdarúgó Szövetség Ovi-foci pályaépítési programjának keretein belül valósult meg Tatabányán a Kertvárosi óvodában a 12x24 méteres műfüves pálya. A pályát már használatba is vehették az óvodás gyerekek. 

A helyszínen a beruházást megtekintette Khéner László megyei igazgató. Az MLSZ megyei vezetője elmondta, hogy a megyeszékhelyen a negyedik ovi-foci pálya valósult meg az MLSZ 90%-os támogatásával. A Kodály, Turul és Móra óvoda mellett immár a kertvárosi intézményben is jó minőségű műfüves pályán focizhatnak a gyerekek. Az óvodák mellett 2013 óta további hat 14x26 méretű pálya épült Tatabánya különböző részein az MLSZ támogatásával, ezek a lakosság részére is rendelkezésre állnak.

Erről a konkrét pályáról tavaly nyáron  a helyi képviselők döntöttek sürgősséggel, hogy Orbán mániákusan előtérbe helyezett hobbijának újabb pályával hódoljanak, az ún. Ovi-Foci program kapcsán

Mielőtt az óvónénik hátradőlhetnének, hogy több terhet ez nem ró rájuk, ők sem maradnak foci képzés nélkül, ugyanis velük elvégeztetnek egy  Ovi-Foci Tanfolyamot, hogy a gyermekek sportág-specifikus oktatásához szükséges legfontosabb alapkövetelményeket elsajátítsák, ha még nincs ilyen képesítésük.

A tatabányai adófizetőknek az előkészület és az önrész költségével kellett beszállniuk, ami valamivel több, mint 4 millió forint. Az egész beruházás 20 millió forintot kóstált (az önrészünkbe a terület előkészítés 2,5 milliós költsége nem számított bele.)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5516703006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása