Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MELYIK TATABÁNYAI CÉG DOLGOZÓI KÖZLEKEDNEK A LEGZÖLDEBBEN? 2021-ben ki lesz a király?

bringa_1.jpg

2020-ban hívták életre Tatabányán a “Bringával a munkába” – a legzöldebben közlekedő munkahelyek vándordíját, amit elsőként az Alpla Műanyag Kft. érdemelt ki. Idén ismét keresik  azt a tatabányai céget/hivatalt, ahol – arányaiban – a legtöbb „zölden közlekedő” munkatárs dolgozik.

Regisztráljanak, s nyerjék el a vándordíjat!

“Szeptember 22-ére újra meghirdetjük a „Bringával a munkába” elnevezésű versenyt, amelyre várjuk azon tatabányai cégek/hivatalok jelentkezését, amelyeknél a környezettudatosság elemi része a CO2-mentes közlekedés” is-írja a Vértes Agorája a honlapján.

Az előzetes regisztrációnál a dolgozói létszámot kérik, és a vállalást, hogy szeptember 22-én, 18:00 óráig elküldik az adatot arról, hogy aznap munkába menet munkatársaik közül hányan választották a bringázást.

Jelentkezési határidő: szeptember 20., 18:00 h

Fotó Vértes Agorája

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8016678158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása