Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM TALÁLJA A HELYÉT TATABÁNYA MILLIOMOS JEGYZŐJE: pályát tévesztett a hivatal vezetője?

tb-onkori-hivatal-tabla-jegyzokepe.jpg

Megjelent Tatabánya ingyenes (majdnem minden) hónapban elkészülő kiadványa.

Mindig tanulságos elolvasni a JÓ SZERENCSÉT címet viselő ingyenes kiadványt, leszűrhető belőle a hivatal vezetésének hozzáállása a tatabányaiakhoz és az aktuális, városi propaganda irányvonal.

Megtudhatjuk például, hogy a Bánhida-Sárberek projektnél DARUVAL EMELTÉK BE A VASÚTI HÍD ACÉL TARTÓBETÉTEIT, habár nem tudjuk mi egyébbel lehetne itt a 21. században ezt megtenni. Komoly kutatás előzhette meg a városházi “sajtósoktól” a címadást.

Városi kedvencünk rovatban, a végül a T-Szol Igazgatósági elnökének ejtőernyőző Fakli Pistával közöltek interjút, amit hatalmas teljesítményként 

“Már most 100 milliós megtakarítás ért el” 

címmel harangoztak be. Most a helyesírási hibától tekintsünk el, azt mi is elkövetünk, ezért nem rójuk fel. Azt már annál inkább, hogy egyrészt a 3 tagú igazgatóságban mindezt egyedül magának tulajdonítja, valamint ami szintén nem elhanyagolható, a cikkből aztán kiderül, hogy nem egész két hónap alatt elért valamekkora összeget éves szintre vetítették, úgy kapták meg a 100 milliós összeget.

Ha a legutóbbi, majdan a Főtéren megvalósítandó közbeszerzésre gondolunk, nem ártana árnyalni a képet azért.

A fentiek persze eltörpülnek a polgármesteri hivatal nagy karriert befutó “sztárjával” készült interjú mellett. Igen, Dr. Verhóczki Zitáról, a Tatabánya milliomos jegyzőjéről van szó, akiről még mindig nem tudjuk mivel szolgált rá a tavalyi elképesztő jutalmazására. (Reméljük idén nem 10 milliós jutalmat fog kapni.) Verhóczki nem egyszerűséggel komoly akadályozó tényezőnek nevezte a képviselőket. Próbálta a városházi kommunikátorokkal egy, a politikusoknál sűrűn alkalmazott, kutyás kép cikkbéli szerepeltetésével a jegyző asszony megítélésén, de érdemes pontosan idecitálni az interjú ominózus részét:

“Ezek szerint a jegyző nem tudja megakasztani a közgyűlés munkáját, de a politikusok megtehetik ezt a hivatal munkájával?

 – Igen, ez a helyzet.”

Mi nem fűznénk kommentárt a kérdéshez, illetve a jegyző válaszához, csupán egy dologra hívnánk fel a figyelmét. Érdemes lenne a bejárati ajtónál kihelyezett táblát mélyrehatóan tanulmányoznia.

És sokkal kevesebbet szerepelnie, miután neki a hivatal vezetése a dolga. Azzal érdemes lenne kizárólagosan foglalkoznia. A politikai ambíciókat hagyja a képviselőkre. 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6316660322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása