Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MI LESZ VELED SZENT BORBÁLA KÓRHÁZ? Hány dolgozó hiányzik pontosan az intézményből

borbi_1.jpg

Hadházy Ákos kiszúrta, amit már sokan tudnak Tatabányán, milyen nagy baj van a Szent Borbála Kórházban, hogy a sürgősségire Facebook-posztban keres osztályvezető főorvost, szakorvost és szakdolgozót.

Hát bizony ez tényleg megdöbbentő, főleg az amiről már írtunk párszor, hogy ebben az ügyben, de másban sem szólal meg a kórház vezetése. Nemrég a bőrgyógyászattal volt probléma, akkor azt írták ki, hogy a bőrgyógyászati szakrendelés bizonytalan ideig szünetel. Pár napja a szülészet problémái kavartak nagy vihart a városban, akkor mi is beszámoltunk, több védőnő és orvos jelezte a páciensei felé, hogy egy hónapig szünetelni fog az akut szülészeti esetek felvétele ügyeleti időben.

Ezeket az értesüléseket a kórház egy nagyon rövid posztban a Facebookon (!) cáfolta.

De ha jól megnézzük a Szent Borbála oldalát, láthatjuk, hogy még egy csomó betöltetlen állás van /volt (?) az intézményben, június végén műtőssegédet és segéd-műtőssegédet kerestek, de úszómester állásra is lehetett jelentkezni hozzájuk, és a Patológiai osztályra is volt meghirdetve szövettani asszisztensi és segéd asszisztensi állás. Milyen érdekes és egyben szomorú, hogy ezek szerint a legnagyobb hiány az egészségügyi szakdoldozókból van, akik pont tegnap tüntettek a kevés fizetés és a rossz körülmények miatt. Ennyire rendben van az egészségügy, ugye?

Tatabányán -de más városban is- már a fideszesek a saját bőrükön érzik, micsoda gondok vannak az ellátással, ráadásul várható, hogy az év eleji új munkaszerződés balhé mellett, most a kötelező oltás miatt újabb dolgozók számolhatnak le az intézményekből. 

És mivel rendes kommunikáció jelenleg nincs, nem tudhatjuk, milyen problémák vannak még a háttérben, és mire számíthatunk a jövőben. Valószínűleg semmi jóra.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2516646124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása