Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

DURVA ÁLLAPOT A TATABÁNYAI KÓRHÁZBAN: a kismamákat nem fogadják augusztusban

szent-borbala-kanaszgabor-kepek.jpg

Hihetetlen, hogy gyakorlatilag egy megyei jogú város és környékének kismamáit hozták nehéz helyzetbe. Ráadásul mindezt egy Tatabánya környékén dolgozó védőnő posztjából kell megtudnunk.

A hölgy önkormányzati védőnőként dolgozik, és nagyon helyesen, tájékoztatja a hozzátartozó családokat, párokat, hogy a tatabányai Szent Borbála kórház augusztus1-től nem fogadja a kismamákat, ORVOSHIÁNY MIATT. 

 

Most azt prognosztizálják, hogy a szomorú helyzet előre láthatólag szeptemberig fog tartani, a bejegyzés legdurvább része:

“Azt kérik, hogy akinek beindul a szülése mentőt hívjon és a mentősök tudják hogy éppen akkor Székesfehérvár vagy Győr tudja fogadni.( a tumultus elkerülése érdekében).”

A nap folyamán a következő pontosítás látott napvilágot, 

"Tájékoztatjuk a területi ellátási kötelezettségünkhöz tartozó terheseinket, hogy 2021.08.01-től az akut szülészeti ügyeleti felvétel betegség miatt előreláthatólag 1 hónapig szünetel a Szent Borbála kórházban.

Kérnénk a terheseket, hogy saját gépkocsival ne induljanak el, mindenki értesítse a mentőszolgálatot, a mentőszolgálattal  a kórház vezetése kapcsolatban áll és a betegellátás szempontjából a környező fogadó intézmények felé szállítják el a pácienseket."

Vajon mikor mondják az emberek azt, hogy ez már tényleg elég?

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1316641964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása