Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A SZÜLÉS ELŐTT ÁLLÓK ÉRDEMI CÁFOLATOT VÁRNAK: lapít a tatabányai kórház igazgatója

kanasz-gabor-imre-cikkhez.jpg

Mint arról reggel beszámoltunk, több védőnő és orvos jelezte a páciensei felé, hogy egy hónapig szünetelni fog az akut szülészeti esetek felvétele ügyeleti időben.

Sajnos a tatabányai Szent Borbála kórház januártól regnáló kuka igazgatója (jobb szó nincs rá, mert a mai napig nem vette a fáradtságot a bemutatkozásra) eddig érdemben nem cáfolta az információt. Valamiféle földalatti partizános, vagy gerilla stílusban történik erőtlen próbálkozás a pánik eloszlatására, a korrekt tájékoztatás helyett.

A helyi kormányszócső kemma.hu-n az jelent meg, hogy a neten terjedő kórházigazgatói levél cáfolja azt a szintén neten terjedő levelet, miszerint augusztus elsejétől egy hónapig szünetelni fog az akut szülészeti esetek felvétele ügyeleti időben Tatabányán.

Emellett a következő felirattal találkozhatunk a Szent Borbála Facebook oldalán:

“!!TÁJÉKOZTATÁS!!

Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy intézményünkben a Szülészet-nőgyógyászati ellátás zavartalanul működik!”

Arról egy szó sem esik, mi lesz augusztus 1-e után. A kórház honlapján egy árva karakter nem sok, annyi információ sincs erről a fontos dologról.

Nem tudjuk, hogy ezt a dr. Kanász Gábor nevezetű főigazgató hogyan gondolja, de ennyire nem veheti semmibe azokat a kismamákat és családjaikat, akik életük egyik legjelentősebb és legboldogabb eseménye előtt állnak.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1916642742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása