Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZEMÉTLERAKÓNAK NÉZTÉK A LIFTET TATABÁNYÁN: Legközelebb a nappaliban rakják le?

szemet_lift1.jpg

Mindig megdöbbenek, amikor ilyesmi történik, pedig már nem nagyon kellene, elég sok abszurd dolog történik mostanában. 

Most éppen az, hogy valaki fogta magát, és az egyik tatabányai ház liftjébe bepakolta az egy hét alatt összegyűjtött szemetét, és szépen otthagyta "ajándéka" a lakóknak.

“Ma reggel 6 óra után behuzta valaki az 1 heti összegyüjtött szemetét a liftbe és otthagyta! De. 11 órakor már olyan bűz volt a liftben hogy elviselhetetlen ! Nagy nehezen kirángattam, nem is tudom, hogy milyen "emberek " vannak közöttünk! Borzasztó és undorító!”-írja egy tatabányai hölgy elkeseredetten az egyik helyi Facebook-csoportban.

Első látásra nem tűnik annak, de egészen elképesztő eset, hatalmas igénytelenséget és az erkölcs teljes hiányát mutatja. Mondjuk vagy 10 évvel ezelőtt Sárberekben laktam az egyik tízemeletesbe, akkor valaki állandóan a liftbe hugyozott, olyan szag volt, hogy csak na.

szemet_lift2.jpg

Ha valamelyik lakó “felejtette” ott, az is nagyon durva, de ha valaki csak úgy arra sétált, és bevágta a bűzölgő szemetét más liftjébe, arra meg egyszerűen nincsenek szavak. Valószínűleg az egyik lakó volt ilyen kedves egyébként, valahogy ez tűnik racionálisabbnak.

Mostantól az lesz, hogy egyesek feljönnek, betörnek és a nappaliban hagyják a szemetüket? Mert nem lennék meglepve, ha ez lenne a következő lépés.

 

Fotó: Facebook! Haszonné Royer Anna

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8316614888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása