Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS EMELÉS AZ ALACSONY FIZETÉSŰEKNEK TATABÁNYÁN: rájuk fért a leginkább

ÚJRA LÁTOGATHATÓK AZ IDŐSOTTHONOK TATABÁNYÁN! Mutatjuk a feltételeket -  Boldogulj Tatabányán

Komoly béremelést kapnak sokan, akik önkormányzati intézményben dolgoznak. Azt gondoljuk rájuk is fér, mert az ő fizetésük kullog legtöbbször a sor végén.

A közgyűlés helyett meghozott, júniusi határozatával Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony két terület béremelését hagyta jóvá, mindkettő esetén 20-20 százalékkal növekednek a bérek.

A Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények közalkalmazottainak munkáltatói döntésen alapuló béremelésére idén július 1. és jövő év június 30. között teremt lehetőséget az új helyi jogszabály. A mértéke az idén január 1-én érvényes munkabér (pótlékokkal együtt) összegének 20%-a.

Hasonló módon számítják a másik terület, a közgyűjteményi szektor önkormányzati dolgozóinak bérkiegészítését. A Tatabányai Múzeum, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, valamint a Városi Levéltár munkavállalói szintén a fenti egy éves időszakra kapják meg a kiegészítést, amelynek összega hasonlóan a január 1-i bér 20%-a.

Ez utóbbiak esetében az eredeti, még a közgyűlés által elfogadott 10%-os mértéket a polgármester asszony megemelte még egyszer ugyanannyival.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5316611866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása