Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELÚJÍTOTTÁK A SZENT BORBÁLA PADJAIT: a tatabányai képviselő helyett a Kétfarkúak

padok-tb-szentbter-mkkp-05.jpg

A Kétfarkúak nem viccelnek (vagy inkább nagyon is, az irónia a jobbik fajtájából), hiperaktívvá ugatták magukat,“betámadták” kicsit a Szent Borbála teret Tatabányán, és jól felújították azt a pár elég rossz állapotban lévő padot, amelyek már régóta sóhajtották a felújítás után, csak nem volt füle hozzá senkinek.

padok-tb-szentbter-mkkp-02.jpg

Valami hasonlót csináltak Szárligeten is, amikor a múltkor szintén beszámoltunk, ott egy buszvárót tettek otthonossá. A Szent Borbála tér padjai, ha beszélni tudnának, biztosan megköszönnék a vidám munkát, ami eddig nem jutott eszébe sem az önkormányzatnak, sem Hajdu Ferencnek, aki a városrész önkormányzati képviselője.

padok-tb-szentbter-mkkp-06.jpg

padok-tb-szentbter-mkkp-07.jpg 

Pedig, mint ahogy a Kétfarkúak írták, egy pad felújítása nagyjából 10 ezer forintba került. Persze az is lehet, hogy Hajdu képviselő saját keretét elvitte a cica, és ezért segítséget kért a Kutyáktól, hogy csaholják már körbe a teret, és “nyaldossák” szépre a padokat. 

padok-tb-szentbter-mkkp-01_1.jpg

Megtörtént. Vaúúúú!

És még egy csomó sört is kaptak érte. Csak reméljük, hogy Hajdu képviselő küldte.

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2616609014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása