Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A KÉTFARKÚAK MOST SZÁRLIGETEN ADTÁK FEL A LECKÉT: így kell buszvárót felújítani!

szarligetv4.jpg

A Kétfarkúak ismét előbújtak képzeletbeli kutyaházaikból, és elkutyagotlak Szárligetig, hogy felújítsanak egy régi, nagyon nyomasztó buszvárót. Persze az ott lakók egy része is segített nekik.

A rozsdás, nagyon szomorú kinézetű váróból egy kis ötlettel igazán otthonosat varázsoltak. 

Tényleg úgy nézett ki az a várószerű képződmény, hogy depressziót kapott tőle még az arra járó macska is, hát még az ember. És most ez, ha átmenetileg is, de megváltozott, hála érte. Így nézett ki:

szarliget_bv5.jpg

Ismét bebizonyították, hogy sok minden csak akarat kérdése, itt nagyjából le kellett festeni az üléseket, és ha nem tévedek nagyot, öntapadóssal körberagasztni a várót, ja és kívülről lefesteni.

szarligetv3.jpg

Én azért annyira szeretném, ha folyamatosan provokálnák a lakosságot és az önkormányzatot innovatív gerillaakcióikkal, mert van bennük kraft, ez tagadhatatlan.Tudom, hogy ez nehéz műfaj, meg pénz, meg hogy legyen elég passzivista a megmozdulásokhoz, de akkor is, folyamatosan szükségünk lenne rájuk, a lelkünknek mindenképp.

szariget_v1.jpg

Régebben is írtunk már róluk, például amikor az alsógallai állomáson tevénykedtek, és kipingálták az aluljárót is, amit sajnos most lefestettek fehérre, bár érthető, mert a régi festést is összebarmolták azóta, hiába voltak ott azok a vidám rajzok, megint szörnyen nézett ki az aluljáró. Mondjuk annak az aluljáró előbb-utóbb mindig szörnyen néz ki, lehet, hogy el van átkozva.

Szerintem Tatabányán is számíthatunk egy akcióra tőlük, sőt már vannak jelek a városban, hogy itt csaholnak.


Fotó: MKKP Tata-Tatabánya-Szárliget

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7016605840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása