Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSÜTÖRTÖKIG JELENTKEZZ NYÁRI TÁBORBA: Tatabányán ingyen hazaviszik a gyerkőcöket

nyari_tabor.jpeg

Csütörtökig, vagyis június 24-ig lehet jelentkezni az idei tatabányai nyári napközi táborba. 

Városunk oldalán tették közzé, hogy hasznos vakációs programlehetőséget az önkormányzat a 7-14 éves korosztály számára – díjtalanul. Szakképzett pedagógusok irányításával élvezhetik a szünetet a gyerekek, akik napi háromszori étkezést kapnak, busszal hozzák és viszik őket (Tatabányán belül a táborba és haza). 

Az Éltes Mátyás iskolában zajló tábor vezetői: Pintér Péter és Pozsár-Hajdu Ilona. A programok között szerepel: kézműves-, sportfoglalkozás, kirándulás, strandolás. A foglalkozások hétfőtől péntekig 8-15 óráig tartanak. Turnusok: június 28-július 02., július 05-09., július 12-16., július 19-23., július 26-30., augusztus 02-06., augusztus 09-13., augusztus 16-19.

A táborba regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével és annak eljuttatásával lehet 2021. június 24-ig. (elektronikusan elérhető a www.tatabanya.hu oldalon, vagy papír alapon a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (2800 Tatabánya, Fő tér 8. I. emelet). A tavalyi tábor hangulatos, színes programjairól a Városháza stábja készített filmet.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9316599176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása