Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NYUSZI VAGYGYUSZI ÜL A FŰBEN, NEM LÁTNI: az alsógallai dzsungel-játszótér esete

alsogallai_j1.jpg

Volt már szó róla, de most megint foglalkozunk vele, hogy valami rejtélyes ügyből kifolyólag még mindig nem sikerült lenyírnia a füvet Tatabányán az illetékeseknek. A múltkor ment a nagy magyarázkodás, hogy ez egy többlépcsős folyamat, hogy először csak a nagyját vágják le, és majd utána mennek neki újra a fránya fűnek.De most már így június elején eljutottunk odáig, hogy van ahol egyáltalán nem nyírták le a füvet, ki tudja mióta. 

alsogallai_j_3.jpg

Ilyen például a fotókon látható alsógallai játszótér is, ahol rendes dzsungel fogadta egyik kedves olvasónkat, amikor odamentek játszani a kisfiával. Azért ezt, különösen egy játszótér esetében nem lenne szabad megengedni. Ez már túlmutat azon, hogy elmagyarázzák nekünk, hogy kell füvet vágni, mintha teljesen hülyék lennénk természetes.Ez már, kérem szépen a trehányság és a nemtörődömség netovábbja. 

alsogallai_j4.jpg

És akkor már tényleg fel kell tennünk a kérdést, hogy ha egy ilyen egyszerű dolgot, mint a városi fűnyírás képtelenek megoldani és ellenőrizni a hivatalban, a nagyobb horderejű dolgokkal, hogyan bírnak el? És csak jeleznénk, hogy ezt a munkát folyamatosan kell végezni, mert, ha eddig nem tudták, most eláruljuk, a fű bizony nő, az olyan jószág.

alsogallaij2.jpg

Csak remélni tudjuk, hogy ma már sikerült megoldani az alsógallai fű-problematikát, és nyugodtan játszhatnak ott a gyerekek.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116580052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása