Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI FŰNYÍRÁS: olcsó húsnak híg a leve! Frankné szerint helyette bért emelnek

funyiras-tb-franknekeppel.jpg

Nemrég írtunk, róla, hogy milyen komoly problémát okoz Tatabányán a fűnyírás megvalósítása. A helyzet tovább fokozódik, úgy tűnik ez tényleg komoly tudomány lehet.

Az itt lakók komoly reményeket fűznek mindig a városüzemeltetés megbízottjaihoz, hogy ha már ekkora a fű, sikerül levágni, és elvinni. Aztán ízelítőt kapunk, hogy városunkban mindkettő komoly kihívás.

funyiras-tb-20210522_02.jpg

funyiras-tb-20210522_01.jpg

A beérkező képek tanulsága szerint, az már a városház szerint megszokott, hogy ott hagyják a levágott füvet (mellesleg ismét évek óta nem takarítják a padkák mellett az útfelületet). De ezt a trágya módon elvégzett munkát vajon a hivatali ellenőrök elfogadják, vagy visszarendelik a T-Szol leányvállalatát? Mint amikor a fodrásznak kicsorbult a hajvágó gépe és félbe kell hagyni a melót, úgy sikerült levágni a füvet.

funyiras-tb-20210522_04.jpg

funyiras-tb-20210522_05.jpg

Emlékeznek rá, hogy a város Facebook-oldalán megjelent egy videó, amelyben elmagyarázzák, hogy miért nem nyírják a füvet rendesen, meg kioktatnak mindenkit, hogy nem úgy van az, hogy nekiesünk minden gondolkodás nélkül, oszt nyírunk, nyírunk. Valószínűleg a fűnyíró embereknek nem mutatták meg a videót, mert ők ész nélkül nyírtak.

Mondjuk a fűnyírás kérdéskörével kapcsolatos felvilágosító kampányba beszállt Frankné Farkas Gabriella képviselőnő is, aki tekert egyet a hülyeség generátoron. 

Azt találta mondani az egyik Facebook csoport, hogy azért nincs pénz, mert elvették a várostól. (Eddig OK, ezzel egyetértünk!) 

DE, Frankné szerint választani kellett a városházán, hogy a szociális szférának emeljenek 10% bért, vagy pedig a füvet nyírják! Reméli, hogy fontosabb az emberek fizetése, mint a fűnyírás!

Hirtelen eszünkbe jutott, hogy több helyről lehetne a hiányzó pénzt pótolni, mi rögtön a főtéri pláza 300 millióját említenénk, amiről a múltkor írtunk.

Csak annyi kérdésünk van a kedves képviselő asszonyhoz, hogy a patkányirtás hiányosságait is ilyesmivel fogja magyarázni? Előre elképzeljük örökbecsű, magvas gondolatait: 

“Bízom benne, hogy egyetértünk abban, a pénzt az emberekre kell költeni és nem a patkányokra!”

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9516568780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása