Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJRA INTÉZHETED A T-SZOL ÜGYEID SZEMÉLYESEN: a főtéri irodát korlátozottan felkeresheted

tszol-tb-foteriiroda.jpg

A járványügyi szabályozás lehetővé tette, hogy június 1-től időpontfoglalás nélkül is látogatható a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálata (Fő tér 18/E). 

A koronavírus-helyzet miatt bevezetett óvintézkedések az ügyfélszolgálaton ettől függetlenül továbbra is érvényben maradnak. Az ügyfelek részére a cég továbbra is javasolja az előzetes időpontfoglalást, így elkerülhető a sorban állás. Az időpontfoglalás online ITT ÉRHETŐ EL, vagy telefonon a 34/600-700-as számon lehetséges.

Természetesen a fogyasztóknak javasolják lehetőség szerint az ügyfélszolgálat látogatása helyett a nem személyes ügyintézési formákat (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). 

Óvintézkedések az ügyfélszolgálaton:

  • az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata kötelező,
  • a várakozótér és a gyereksarok zárva, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intézők tartózkodhatnak, ezért megkérik ügyfeleiket, hogy a bejárata előtt várakozzanak.
  • a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), 
  • az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolság és a higiéniás előírások betartására. 

(via T-Szol)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2216577466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása