Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIÉRT LETTÜNK A FŰNYÍRÁS TRÉBÁNYÁJA? Óriási magyarázat újra Sárberekből

funyiras-kupacok-fb_frankneoldala.jpg

Azért, na! Lehet, hogy végre nem magyarázkodni kellene, hanem füvet nyírni ahol szükséges.

Frankné Farkas Gabriella képviselőnő egyre újabb és újabb fűnyírási magyarázatokat tesz közzé, megpróbálja a lehetetlent, a láthatóan trehány és igénytelen munkát igyekszik elfogadtatni a lakossággal. 

Mint emlékezetes, legutóbb Frankné azt találta mondani, hogy választani kellett a városházán, hogy a szociális szférának emeljenek 10% bért, vagy pedig a füvet nyírják! Reméli, hogy fontosabb az emberek fizetése, mint a fűnyírás! Akkor is javasoltuk neki, hogy több helyről lehetne a hiányzó pénzt pótolni, mi rögtön a főtéri pláza 300 millióját említenénk.

Mi sajnáljuk, hogy a képviselőnő ebbe a zsákutcába veszi az irányt, de úgy tűnik nem tud leállni. Legutóbbi posztjában már azt a tatabányaiak számára érthetetlen tényre szeretne magyarázattal szolgálni, hogy a T-Szol emberei miért hagyják szanaszét a füvet a levágás után. 

Szószerint idézzük, mert annyi jellemző a városháza működésére:

“Sokan reklamáltak a fűkupacok miatt Sárberekben (talán máshol is). Az illetékes cég munkatársa az alábbi tájékoztatást adta. 

A fűnyírás egy részét olyan géppel végzik amelyik összeszedi a füvet, másik részét olyannal, amelyik nem, hanem oldalt kidobja. Nos amelyik részt olyannal nyírják ami összeszedi a füvet azt elszállítják az benne van az árban, amelyik kidobja tehát nem összeszedős, azt nem szállítják el, mivel az nincs benne az árban. Amennyiben az összes fű elszállítását megrendelné a város, akkor azt elszállítanák. Egy fűnyírás után az elszállítás kb. 6 millió forintba kerülne. Nos, ezt korábban sem kérte a város, most sem kéri.“

El tudjuk képzelni a városházán, a megrendelés tervezésekor, összegyűlnek a politikusok és a hivatalnokok és a térképen utcáról utcára bejelölik, hogy hol menjen az A jelű gép (összeszedi a füvet), és hol a B jelű (amelyik nem szedi össze). Mint haditerv kidolgozásakor!

Esetleg annak mi lehet az oka, hogy van olyan hely, ahol második alkalommal sem sikerült rendesen levágni a füvet. Ott még alkalmazzák a tervezéskor, van ahová az életlen fűkaszát viszik és van ahová az éleset?

Érdemes Frankné posztjának kommentjeit megnézni, láthatóan lesújtó véleménnyel vannak a leírt magyarázatról. Az ellenőrzéssel kapcsolatos felvetés kifejezetten kivizsgálásra érdemes a képviselőnő részéről, annak eredményéről szívesen olvasna mindenki bizonyára.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3716576576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása