Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRUTÁL MEGALÁZÁS A FOCI EB MIATT A MAGYAROKNAK: ennyire tart a kormány bennünket 

orbanviktor-444-hu.jpeg

Döntött a kormány a meccsre járásról illetve a foci Eb alatti kivételes szabályokról. Jól láthatóan mindent alárendeltek Orbán Viktor kormányfő beteges hobbijának, de ami elképesztő, hogy durván megbélyegzik bennünket, magyar állampolgárokat. 

Tegnap még annyit harangoztak csupán be, hogy a mérkőzésekre érkező külföldi állampolgárok nézőként, negatív PCR teszttel léphetnek be az országba. A tegnapi Magyar Közlönyben megjelent jogszabály szerint a mérkőzésekre érkező, magyar állampolgársággal nem rendelkező személy nézőként abban az esetben is beléphet az országba, ha a belépés előtt 72 órán belül elvégzett negatív eredményű – magyar vagy angol nyelven kiállított – PCR teszttel igazolja, hogy a szervezetében koronavírus nem volt kimutatható.

A mérkőzésekre érkező külföldi állampolgárok esetében, ha a mérkőzésre szóló érvényes részvételi jegyét felmutatja, a koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni, így megszállhat szálláshelyen, a vendéglátó üzleten belül és a szabadidős helyszíneken tartózkodhat.

Ha bizonytalan lenne, jelezzük, hogy magyar állampolgárok CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL tehetik mindezt meg.

Hogy teljes legyen a magyar állampolgárok megalázása, kialakítanak ún. szurkolói zónákat. Hogy mik ezek? A jogszabály szerint a kormány (szöveg szerint két minisztere) jelöli az UEFA EURO 2020 labdarúgó Európa-bajnokság idejére, ami olyan lezárt terület, ahova az  – ott foglalkoztatottak kivételével – a jeggyel rendelkező külföldiek léphetnek be.

Ennek azért van nagy jelentősége, mert a szurkolói zónában ehetnek, ihatnak, bulizhatnak az ott tartózkodók, ráadásul létszámkorlátozás nélkül (!).

Hogy teljes legyen a magyar állampolgárok megalázása.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1616575224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása