Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI GYILKOSSÁG: részegen agyonverte magatehetetlen áldozatát, mert megütötte

helyszineles-0418-tb-police-hu02-mod.jpg

Több, mint egy évvel ezelőtt történt a szörnyű eset, amikor két férfi a Béla király körtéren szólalkozott össze egymással két férfi, akik közül az egyikük olyannyira bántalmazta a másik férfit, hogy az a helyszínen életét vesztette.

A vádirat szerint a közepes-súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt lévő vádlott Sz.Attila, tavaly április 18. napján este 8 óra körül, Tatabányán italozott és munkáról beszélgetett 3 férfivel. Ekkor közölte az egyik férfivel, hogy nem fog neki munkát adni. 

Ezt követően a férfi elment, majd öt perccel később a sértettel érkezett vissza. Az alkoholos befolyásoltság alatt lévő sértett trágár módon szidalmazni kezdte a vádlottat, fenyegette, hogy megüti. 

A sértett fellépésére a vádlott először nem reagált, a másik férfi ennek ellenére egy alkalommal ököllel arcon vágta. Az ütéstől a vádlott az egyensúlyát vesztette, az arcán zúzódással járó 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Ekkor már Sz.Attila sem volt tétlen, gyors mozdulattal a tőle 3-4 méterre lévő, további fenyegető kijelentést, mozdulatot nem tévő sértetthez lépett, és azért, hogy az őt ért sérelmet megtorolja, egy alkalommal könyökkel, nagy erővel arcon ütötte. A sértett az ütéstől magatehetetlenül hátrafelé, a kőtámfalhoz, majd a földre esett. Ezután a férfi a már földön fekvő, magatehetetlen, így védekezni nem tudó sértett bántalmazását folytatta, még legalább három alkalommal, nagy erővel, ököllel az arcán megütötte. 

Amikor a vádlott a sértett bántalmazását abbahagyta, a másik 2 férfi elhúzta a vádlottat a sértett mellől. A sértett a bántalmazás következtében még a cselekmény helyszínén elhunyt. 

A bíróságon csütörtökön előkészítő ülést tartanak, az ügyészség a vádlottra börtönbüntetést és közügyektől eltiltást kér.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4016526524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása