Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BEBUKOTT A TATABÁNYAI KÁBÍTÓSZERKÜLDŐ SZOLGÁLAT: “jó ötletnek tűnt” a csávó szerint

csomagkuldo-szolgalat.jpg

Csütörtökön lesz egy kábítószer díler tárgyalása, aki a kisebb kereskedők közé tartozik.

A vádirat szerint a férfi, aki maga is kábítószer fogyasztó, a tavaly április 20-án történt elfogását megelőző több, mint egy év alatt rendszeresen kereskedett kannabisszal. Kevésnek találta a törvényes úton szerzett jövedelmét, ezért Tatabánya területén kábítószer értékesítésbe kezdett ismerősei részére. Így szerette volna kiegészíteni a jövedelmét.

Kapóra jött, hogy a férfi csomagkézbesítőként dolgozott, így előfordult, hogy ezt felhasználva adta át a kábítószert a vásárlóinak. Elfogásakor 20 gramm, a lakóhelyén pedig további 272 gramm növényi törmeléket találtak a rendőrök. 

A jövő heti tárgyaláson tanúkat hallgatnak meg, most ítélethozatal nem várható.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1116526450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása