Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRIDGESTONE TATABÁNYA: 2021-ben az év beszállítója címet nyerte el a cég

bridgestone-primonline-hu.png

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljesítményét a neves szakmai újságírókból álló zsűri. 

Az Autós Nagykoalíció (ANK), az Autószektor és a Járműipar.hu autós portálok versenyén hat kategóriában hirdetett győztest a zsűri, összesen 22 márka 48 jelöltje közül választották ki a legjobbakat. A szerkesztőségek a megkérdezett autógyárak, autógyártók ajánlásait, véleményeit alapul véve ítélték a vállalatnak az Év Beszállítója 2021 címet, így különleges jelentőségű szakmai elismerés ez a Bridgestone Tatabánya számára.

„A mostani díjjal a dolgozók munkáját is elismerték, akik a gyári modern rendszerek működtetéséhez illetve a partnerek napi elégedettségéhez és a minőségi munkához adják a szaktudásukat és lelkesedésüket. Így együtt tud kiemelkedő munkát végezni és prémium gumiabroncsokat előállítani a gyár” - tette hozzá Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. 

A 15 éve alapított tatabányai üzem Komárom-Esztergom megye egyik legnagyobb munkáltatója.  A folyamatos fejlesztések révén a hazai egység mára Magyarország egyik legjelentősebb gumiabroncsgyártója és a cégcsoport egyik legmodernebb üzeme is egyben. (forrás: Prím Online)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8416513776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása