Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÉSZÜLJ KERTVÁROS, HOLNAPTÓL UTCÁRA A LOMOKAT: Tatabányán hétfőtől lomtalanítás

lomtalanitas01-sajat_1.jpg

Április 12-től kezdetét veszi a lomtalanítás Tatabányán.

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. április 12. és április 30. között szállítja el a feleslegessé vált dolgokat, amit az utcára kell kihelyezned.

Azt kérik a lakosságtól, hogy az elszállítandó lomot időben minél közelebb a szállítás dátumához, de a gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé úgy, hogy teherautóval könnyen meg lehessen közelíteni.  A koronavírussal fertőzött lakók, ne helyezzenek ki lomhulladékot a közterületre 

Maximum két köbméternyi lom helyezhető ki, a háztartásban keletkezett, de a kukákba el nem helyezhető, feleslegessé vált hulladékok ilyenek, mint például bútorok, szőnyegek. Arra kérnek mindenkit, hogy kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében ne tegyenek ki.

Fontos, hogy nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé a veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), az elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási hulladék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos illetve a túlméretes lomhulladék.

Ezek után lássuk az első napok lomtalanítási menetrendjét, ami Kertvárost érinti, hétfőtől szerdáig:

Április 12. (hétfő):

Kertváros: Lapatári utca, Gerecse utca, Május 1. utca, Április utca, Alkotmány utca, Molnár F. utca, Blaha L. utca, Jászai M. utca, Építők útja, Garibaldi utca, Babits M. utca, Kiskert utca, Budai N. A. utca, Németh L. utca, Bakony utca, Almafa utca, Kölcsey F. utca, Kazinczy F. utca, Jószerencsét utca, Barack utca, Katona J. utca, Zója utca, Déryné utca, Puskin utca, Síkvölgyi üdülőterületen hulladékgyűjtő pontokról.

Április 13. (kedd):

Kertváros: Hadsereg utca, Szent Gy. utca, Óvoda köz, Diófa utca, Petőfi S. utca, Cseresznyefa utca, Szőlődomb utca, Szent E. utca, Akácfa utca, Balaton utca, Kert utca, Majakovszkij utca, Tárna utca, Szegfű utca, Móricz Zs. utca, Gorkij utca.

Április 14. (szerda):

Kertváros: Babér utca, Estike utca, Zsálya utca, Boróka utca, Levendula utca, Kamilla utca, Mályva utca, Galagonya utca, Verebély L. utca, Dr. Vitális utca.

   -- a további napok menetrendjét itt találod!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr316496886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása