Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A KUTYA TÖBBET ÉR, MINT BÁRMELYIK TATABÁNYAI: a kormány az oltási igazoláson megmutatja

kutyaoltas-hadhazy-fb.jpg

Nehéz plasztikusabban szemlélteni, hogy a tegnapi, egészen elképesztő jogszabály - reggel, először számoltunk be róla - micsoda agymenés.

Kölcsönvesszük ehhez Hadházy Ákos Facebook posztját, ahol szemléletesen, egy kutya oltási könyvével hasonlítja össze a kormány által február 12-én kitalált koronavírus védettségi igazolást.

Ezen a képen egy kutya oltási könyve látható, rajta azzal a matricával, ami nem csak az oltás gyártmányát, hanem a gyártási tétel sorszámát is tartalmazza. És akkor idézzük fel, hogy

EZENTÚL NEM KELL RÖGZÍTENI AZ IGAZOLÁSBAN, HOGY KIT, MELYIK VAKCINÁVAL OLTOTTAK!

Persze a vérlázító intézkedésnek az is lehet az oka, hogy több ország (még Orbán cimborái, a lengyelek is) nem fogadja el a kínai vagy az orosz vakcinát a beutazáshoz.

Ezek szerint most szó szerint ott tartunk, hogy még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét. Ha valaki pedig a kutyáját próbálná átvinni pl Angliába és a könyvébe csak annyi lenne írva, hogy VALAMIVEL oltva van.

Ezután az is kérdés, hogy a kormány egyáltalán szeretné-e tudni, vagy tudatni, hogy egy adott oltás mennyire hatékony.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8216443368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása