Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAIAK IS HATALMAS DILEMMA ELŐTT: A koronavírus elleni vakcinát beadassák vagy ne?

oltas_3.jpg

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) ajánlotta a cikket hivatalos oldalán, hozzásegíti olvasóinkat a döntéshez, ami nem egyszerű. 

A világ legtermészetesebb dolga, hogy félünk az oltásoktól. Egyrészt senki se szereti, ha tűvel szurkálják, másrészt van az egészben valami távoli, természetellenes, hihetetlen, "varázslatos".

Valakik valahol összekotyvasztanak valami szert, amit ha belénk szúrnak, megmenti az életünket. De ötletünk nincsen róla, hogy pontosan kik, pontosan hogyan és pontosan mit kotyvasztanak össze, csak azt tudjuk, hogy óriási a tét. Élet-halál kérdése. Bízzunk az okosokban, és gondolkodás nélkül tegyük, amit mondanak.

Hát pont ez az, amihez senkinek sincsen kedve! Nem bízunk a vezetőinkben, tudjuk, hogy a gyógyszergyárak részvényeseit kizárólag a profit érdekli, és tudjuk, hogy - a Sztálinnak tulajdonított idézettel élve - egy ember halála tragédia, soké viszont csak statisztika: tudjuk, ha mi magunk nem vigyázunk magunkra, a "nagyoknak" személyenként fontosak nem vagyunk.

Ezért íródott ez a cikk! Hogy gondolkodj - és kapj hiteles forrásokat ahhoz, hogy végig tudd gondolni, ki mit akar a testeddel.

Előrebocsátja a szerző: nem fogja megmondani, mit tegyél.  De igyekszik érthető válaszokat adni a kérdésekre, amik a legtöbbünkben - így benne is - felmerülnek az oltások kapcsán.

Ágoston László remek, közérthető cikkben foglalta össze a maga 12 pontjában, hogy mit érdemes tudni, mérlegelni, átgondolni, amikor a koronavírus elleni oltásról alkotunk véleményt.

A TELJES CIKKET, ERRE A LINKRE KATTINTVA OLVASHATOD EL!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5716357728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása